Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ

Ne feledkezzen meg feliratkozni, ha értesülni szeretne jövőbeli kedvezményekről, akciókról.


Termékek:

Pellet
EGÉSZ RAKLAP VÁSÁRLÁS AESETÉN.
Kiszerelés:70db 15 Kg-os zsák, 1050kg / raklap.
Pellet ENplus A2 minőség
Fenyő pellet 1% hamu tartalommal, salakosodással. 15kg-os zsákban. FIGYELEM: KIzárólag olyan kazánokba és égőfejekbe ajánlott melyek hamukihordósak és képes az égőfej égő tálcáját tisztára tisztítani.
Kiszerelés:15Kg-os zsákban, 1050kg / raklap

Pellet árak

A pellet árak váltózóak, nálunk a 100% erdeifenyő pelletet bruttó   Ft / kg-os áron, a 80% fenyő - 20% bükk keverékű pelletet  Ft / kg-os áron lehet megvásárolni. 15kg-os zsákos csomagolásban.
Az árak függnek a beszerzési időszaktól és a mennyiségi rendelésektől.

ENplus A1 pellet 100% erdeifenyő alapanyagból.
Kiváló választás pellet kazánokba, égőfejekbe. Egyes típusú pellet kandallókba, és kályhákba nem ajánlott. Azok a készülékek nem szeretik, amelyekbe nem lehet a programban állítani az oxigén mennyiségét. Ez az anyag az égéshez több oxigént igényel, ha nem tudjuk a készülékkel szabályozni a megfelelő mennyiségű oxigént, akkor lehetséges, hogy kormolódni fog a pellet kálya. Kevés ügyfelem, konkrétan ketten jelezték a sok partnerem közül ezt a problémát. Ez a termék ettől függetlenül A1 minősítésű. Salak és hamu tartalma nagyon kevés. A pellet színe sárgás, mivel tiszta erdeifenyő fűrészporból készül.
 

ENplus A1 pellet 80% lucfenyő 20% bükkfa keverékű pellet.
Ez a pellet por salak és hamu mentes, minden típusú kazánba, kályhába, kandallóba alkalmas. Színe fehéres, enyhén rózsaszínes, a bükkfa és nagyon világos lucfenyő ilyen keveréke miatt ilyen színű lesz. Ez a pellet is nagyon kevés hamu és salaktartalommal rendlkezik égetés közben.
 

A pellet fotók eredeti képek, nagyfelbontású fényképezőgépel lettek fotózva.