Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ

Ne feledkezzen meg feliratkozni, ha értesülni szeretne jövőbeli kedvezményekről, akciókról.


Termékek:


Pellet fűtés ár

Pellet fűtés ár meghatározásához legalább két rendszert kell összehasonlítani. Elmélkedjünk bátran. Hasonlítsuk össze egy olasz és egy lengyel gártmányú pellet égőfejet. Tételezzük fel, hogy az olasz gyártámány olcsó pellet égőfej, a lengyel gyártámny pedig felső közép kategóriás készülék.
Olcsó égőfej ára nagyjából 220.000Ft.
Lengyel pellet égőfej ára:  390.000Ft

A két égőfej között jelentős különbség van, ez világosan látszik olcsó égőfej vásárlása esetén 170.000Ft zsebben marad. Ez idáig rendben is van. Csakhogy az olcsó égőfejek 99,9%-ban csak és kizárólag a drága pellettel működnek. Ha véletlenül gyengébb minőséget vásárol az ember, akkor azonnal tépi a haját, csak küszködni fog. Valahogy így:
 

 
Viszon ha Ön pellet égőfej vásárlása előtt van, akkor most van egy kiváló lehetősége a jó döntésre. Ami pedig a következő. Egy kőzép felső kategóriás égő képes a gyngébb pelletek tüzelésére, még akkor is ha sok a hamu tartalom és sok a salak. Most matek jön. Vegyünk évi 3 tonna pellet felhasználást. Jó minőségű pellet vásárlásakor kifizet 300.000Ft-ot a pelletre és szállításra. Vegyünk gyengébb minőséget, lehet kapni 50-60Ft körül pelletet, legyen ez fa pellet vagy agripellet. 55Ft / kg árral számolva ez 165.000Ft plusz szállítás 30.000ft kb. 200.000Ft / szezon.

Mi is nyert Ön most? Egy szezon alatt megspórolta a "drága" égőfejjel az olcsó pellet égőfej közti különbséget. És továbbá kérdezni szeretném: hány téli szezont kell még Önnek végig fűteni?
Szóval a helyes választás egy jó égőfej, mert 20 évre elére számolva Ön ha nem változnának az árak akkor 2.000.000Ft-ot spórol meg. Bocsánat 1.900.000Ft-ot, mert az első télen az olcsó égőfej közti különbséget nyerte Ön vissza.

Szerintem Ön akkor dönt jól, ha az alábbi égőfejek közül választ.