Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ

Ne feledkezzen meg feliratkozni, ha értesülni szeretne jövőbeli kedvezményekről, akciókról.Pellet kályha

Cégünk az MCZ olasz gyár három legkedveltebb pellet kályháját ajánlja. Az olasz MCZ gyár észak Olaszországban Vigonovo városban található. A 250.000m2-en elterülő gyárban több mint 300 munkatárssal készítik és értékesítik termékeiket, melyek igen jó minőségűek és esztétikusak is. Eladási statisztikáikat tekintve pedig megelőzik versenytársukat az Edilkamint.

Légfűtéses mobil pellet kályhák:

Az MCZ gyár termékeiből kiemelnénk a mobil légfűtéses pellet kályhákat: a SUITE, a CLUB, és a MUSA névre hallgató modelleket. Ezek a termosztát által vezérelt készülékek akár mobiltelefonról is szabályozhatók. Kifejezett előnyük, hogy a szoba fűtése viszonylag gyorsan kiépíthető. Kéményhez csatlakoztatva bárhová tehetjük, nem kell radiátorok kiépítéséről gondoskodni. A készülékek tartozékai egy távirányító és egy mobil termosztát is. A kályha belső acélszerkezetére felépülő külső kerámiadíszítés több színben is választható.

Ezekhez a kis teljesítményű kályhákhoz mindenképpen a jobb minőségű pellet ( ENplus A1 ) használatát javasoljuk. Felépítésükből adódóan nem alkalmasak a gyengébb, nagyobb hamu és salaktartalmú pellet folyamatos égetésére. A gyengébb pellet felhasználása esetén gyakoribb üzemi leállásra és több takarításra lehet számítani.