Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ

Ne feledkezzen meg feliratkozni, ha értesülni szeretne jövőbeli kedvezményekről, akciókról.Vásárlasi feltételek

Általános szerződési feltételek, vásárlási feltételek.

Jelen üzletszabályzat a Juhos és Juhos Kft. (adatok: alább) – továbbiakban: Eladó – és a Juhos és Juhos Kft. által nyújtott elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokat igénybe vevő Ügyfél – a továbbiakban: Vevő – jogait és kötelezettségeit tartalmazza.
Vásárlás
A webáruházból megvásárolható termékeket a Juhos és Juhos Kft. forgalmazza.
Az internetes áruházban történő vásárlás szerződésnek minősül. A szerződéskötés nyelve magyar. A szerződés nem kerül iktatásra. A szerződés hatálya a megrendelés elküldésével áll be és a teljesítéssel zárul le. A vevő a megrendeléskor megadott e-mail címre visszaigazolást kap a megrendelés adatairól. Amennyiben egy vásárló a szerződési feltételeket nem tartja be, akkor csak előzetes fizetés mellett szolgáljuk ki.
A szerződés tartalmát a jelen Általános Szerződési Feltételek és a vonatkozó kötelező érvényű jogszabályok határozzák meg.
Megrendelése véglegesítésével („Megrendelés elküldése” gomb megnyomásával) Ön elfogadja a jelen ÁSZF tartalmát.
Megrendelésével szerződési nyilatkozatot tesz a kiválasztott és az internetes kosarában található termékek megvásárlására, azok ellenértékének megfizetésére.
A vásárlást követően a rendszer visszaigazoló e-mailt küld a rendelésről. Amennyiben nem kap e-mail értesítést, kérjük elérhetőségeink valamelyikén keressen meg bennünket.
A megrendelés várható szállítási idejéről telefonon, vagy e-mailben értesítjük.

Amennyiben a megrendelés munkanapokon 14 óra előtt beérkezik, az Eladó lehetőség szerint még aznap szállítási megrendelést küld a fuvarozó cégnek, amely a következő napon átveszi az eladó telephelyén a megrendelt terméket, majd ezt követően 24-48 órán belül megtörténik a kiszállítás a vevő címére. A fuvarozó a kiszállítás várható idejéről e-mailen és/vagy sms-ben értesíti a vevőt.

Amennyiben a szállítás ideje nem megfelelő, lehetőség van más – alkalmas - időpont kiválasztására.

A Szerződésre különösen az alábbi jogszabályok vonatkoznak:
2013. évi V. törvény a Polgári Törvénykönyvről (PTK);
1997. évi CLV. törvény a fogyasztóvédelemről;
19/2014. (IV. 29.) NGM rendelet a fogyasztó és vállalkozás közötti szerződés keretében eladott dolgokra vonatkozó szavatossági és jótállási igények intézésének eljárási szabályairól
2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről;
151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról;
45/2014 (II.26) kormányrendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól;
A termékek árai, fizetési feltételek
Az árak tartalmazzák a 27%-os ÁFÁ-t és forintban értendők. Az árváltoztatás jogát előzetes bejelentés nélkül fenntartjuk. A már megrendelt áru ára nem változik.
Az árak – raklapos szállítás esetén – tartalmazzák a raklap árát is.
Az áru kifizetése utánvétes kifizetéssel és előre utalással is történhet.
Az utánvétes készpénz kifizetést az áru kiszállításakor és átvételekor kell teljesíteni, magyar forintban.
Amennyiben előre utalással szeretne fizetni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot cégünkkel e-mailen, további egyeztetés céljából.
Amíg az áru ellenértéke teljes mértékben kiegyenlítésre nem kerül, addig a Juhos és Juhos Kft. az áru tulajdonjogát fenntartja magának.

Szállítás, áruátvétel
Minimális rendelési mennyiség: 1 raklap, kivéve a 15 kg-os minta-rendelésnél.
A megrendelt termékeket a legtöbb esetben az MPL csomagküldő szolgálat szállítja házhoz, magyarországi címre. Igény esetén - személyes egyeztetést követően - természetesen a vevő is gondoskodhat a termék elszállításáról.
A termékek kézbesítési címe csak Magyarország határain belül megtalálható cím lehet. Magyarország határain kívülre történő kézbesítési igénye esetén kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.
A raklapokat emelőhátfalas autókkal szállítják ki, a raklap mozgatása raklapemelő békával történik.
Az áru lerakodásához a következő feltétel szükséges:
 Betonos, aszfaltos vagy viacoloros útburkolat szükséges, ahova a gépkocsivezető le tudja tolni a raklapokat. Amennyiben ezen feltétel nem teljesülése esetén vissza kell hozni az árut, abban az esetben a visszaszállítás költsége a vevőt terhetli.
Csomagolással és raklappal kapcsolatos költségeket nem számítunk fel.
Késedelmes kiszállítás, esetleg téves teljesítés nem jogosítják fel a vevőt arra, hogy törölje a rendelését, megtagadja az áru átvételét. A késedelmes szállítás miatt felmerülő bármifajta költségért a vevő nem támaszthat kártérítési igényt sem az Eladóval, sem a fuvarozó céggel (legtöbb esetben a Magyar Postával) szemben. Reklamáció esetén a visszaszállítás költsége és a szállítás kockázata a Vevőt terheli.
A Vevő köteles átvételkor az átvett terméket összevetni a számlán szereplő tételekkel. Eltérés esetén jegyzőkönyv felvétele szükséges, mert utólagos reklamációt csak így áll módunkban elfogadni.
Reklamációt, a vásárolt termékkel kapcsolatos minőségi kifogást a vevő előzetes bejelentkezés után személyesen telephelyünkön vagy írásban. (Elérhetőségeket lásd a céges adatoknál.). Ha a vevő a panasz kezelésével nem ért egyet, akkor egy ezzel kapcsolatos jegyzőkönyvet veszünk fel.
Amennyiben a Vevő további jogérvényesítő lehetőségekkel kíván élni, úgy bejegyzést tehet a vásárlók könyvébe, mely az isaszegi telephelyen elérhető, valamint panaszt tehet a fogyasztóvédelmi hatóságoknál, illetve békéltető testülethez fordulhat.
Elállási jog és termék szavatosság
A vevő a szerződéstől 14 naptári napon belül indokolás nélkül elállhat. Ebben az esetben 14 napon belül visszafizetésre kerül a termék ára. Ugyancsak 14 napon belül a Vevő köteles a terméket saját költségén visszajuttatni az eladó telephelyére: 2117, Isaszeg, Kossuth Lajos u.6.
Az általunk forgalmazott tüzelőanyagokra és egyéb termékekre szavatossági jog áll fent, a törvényben meghatározottak szerint. A nem rendeltetésszerű tárolás és felhasználás során keletkező károkért felelősséget nem vállalunk.
Adatvédelem
A Vevő által a rendelési folyamat során megadott adatokat a Juhos és Juhos Kft. kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása céljából tárolja, kivéve ha a regisztráció során vagy bármikor azt követően hozzájárulását adta, hogy részére elektronikus vagy postai úton marketing információt (hírlevelet) küldjünk. Ez utóbbi esetben az adatkezelés célja – a fentieken túl – a marketing információk Vevő részére történő kiküldése.
Jogi nyilatkozat
A www.tuzeloanyagok.hu, www.fureszaru.net valamint a www.juhospellet.hu oldalon található összes információ, adat és honlap design a Juhos és Juhos Kft. kizárólagos tulajdonjogát képezi.
A weboldalunkon kínált termékek adatainak, árainak stb. pontossága érdekében a legnagyobb gondossággal jártunk el, de ezekért felelősséget nem vállalunk.


Az Eladó adatai
Cégnév: Juhos és Juhos Kft.
Székhely: 2117 Isaszeg, Kossuth Lajos u.6., HRSZ: 554/3.
Adószám: 23341597-2-13
Cégjegyzékszám: Cg. 13-09-182003
Elektronikus ügyfélszolgálat: woodexport999@gmail.com
Ügyfélszolgálati telefonszám: 0620-979-3910

Telephely nyitvatartása: Egyeztetés szerint (akár hétvégén is).