Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ

Ne feledkezzen meg feliratkozni, ha értesülni szeretne jövőbeli kedvezményekről, akciókról.


Pellet

Fabrikett

Pellet égőfej


Pellet tüzelés rendszerek


A kényelem, az otthon melege fontos szempont, gondolom Önnek is. Látni a lobogó tüzet, baráságot, és nyugalmat sugároz, melyben otthonosan érzi magát az ember. A pellet tüzelés rendszerek nagy része ezért lett kitalálva és fejlesztve a gyártók által. A pellet üzelés rendszerek a következők lehetnek.
 
Pellet kazán, ez általában kazánházban szokott elhelyezésre kerülni.
Pellet kályha, ez már lakóépületen belül van elhelyezve, itt lehet látni a tüzet, ami a kályhában ég.
Pellet kandalló, ez egy beépített dolog nem átvihető egykönnyen máshova.
Mindegyik rendszer a pellet tüzelőanyagra épül, hiszen a pellet folyamatosan adagolható, így a nap 24 órájában felhasználható fűtésre. A pellet kazán elzárt helyen van az épületben, így annak szépségét nem élvezhetjül lakáson belül. A kályha és a kandalló szépségét viszont igen. Ha abba gondolkodunk, hogy az egész házat fűtsük, akkor nyilván a pellet kazán a megfelelő választás, az előállított melegvizet keringető szivattyúk viszik el a radiátorokba. 

Ha azonban szobát, vagy nappalit szeretnénk, akkor itt jöhet szóba a pellet kályha és a pellet kandalló. Mindhárom rendszer kéményhez és áramhoz kötött.  Gyönyörű pellet kályhák vannak és hasonlóan magas esztétikai kivtellel elkészült kandallók. Weboldaunkon mindegyik fűtési rendszerhez kínálunk Önnek különböző árkategóriában pellet kazánokat, pellet kályhákat, pellet kandallókat.
 
További blog bejegyzések

Pellet vásárlás
A pellet vásárlás nálunk egyszerű, töltse ki a megrendelő űrlapot, kettő-nágy munkanapon belül leszállítjuk Önnek a megrendelt mennyiséget. Ön rendezheti a pellet árát átutalással, vagy készpénzes fizetéssel. Nálunk a pellet eladás folyamatos, napi rendszerességgel indítunk raklapos pelletet országosan házhozszállítással. Pellet házhozszállításról a Posta gondoskodik. Pellet vásárlás lépései: 1, Megrendelés 2, Szállítás 3, Az otthon melege:) Tegye le a gondot a válláról, rendeljen pelletet online itt.
Pellet gyártás
A pellet gyártás komoly technikai felkészültséget és szakmai ismereteket igényel. A pellet gyártásakor egy pontos technológia lépéssorozatot kell betartani, másképpen a gyártás nem lesz megfelelő. Személyesen láttam pellet gyárat, mára ez a technológia kiforrta magát, és sikeresen lehet pelletet gyártani. A pellet gyártás nem túl régi technológia, hirtelen nagy fejlődésen ment keresztül. A gyártás lényege, hogy a fűrészporból, forgácsból, vagy fából gépek segítségével finom darálék készül, melyet megszárítanak, majd bekerül az anyag a pellet gyártó gépbe és itt elkészül a pellet, ezt követi a csomagolás. Egy mondatban így lehetne megfogalmazni. Nos nézzük meg részletesebben a folyamatot.  A gyártó cégek a következő formában dolgoznak. Igyekeznek fűrészüzemi fűrészport, forgácsot vásárolni. Ennek oka, hogy nem kell nagy energiaköltséggel a fát darálni. Más cégek rendelkeznek daráló géppel, és kérgelő gépekkel. Ha farünkből készül a pellet akkor a következő lépéseken keresztül készítik elő az alapanyagot. Először lekérgelik a faanyagot, majd ezt követően kalapácsos darálókba porrá darálják a fát.A fűrészport speciális, dobszárítóban szárítják meg. Ez egy nagy hosszú fém henger, ebbe bekerül a fűrészpor, majd elkezdik forgatni a hengert. A benne lévő fűrészport közben árjárja a meleg levegő és a por megszárad.Elérkezünk a pellet készítés lépéséhez. Ekkor a po bekerül a pellet présgépbe, itt nagy nyomáson kicsi 4mm, 6mm, 8mm, 10mm vastag hengereket préselnek. A pelletek fajtái: mezőgazdasági jellegű más néven agri pellet, fa pellet, és takarmény pelletek.
Elektromos fűtőbetét
"Margit, noórmális?" Első hallásra azt mondhatnánk: ülj le kisfiam egyes! Pártunk és kormányunk ezt mondja. Érdekes a svédek nem ezt mondják. Ki az, aki pellet kazánba elektromos fűtőbetét szerel be gyárilag? Egy halvány pillanatra azt gondoltam, biztosan vész esetére lett ez kitalálva, például ha elfogyna a tüzelőanyag és éppen szükség van melegre. Mert mondjuk vasárnap reggel van és nincs nyitva egyetlen pellet kereskedés az országban. Aztán még jó, hogy csak magamban voltam, és gyorsan megtaláltam a megoldást.Hát olyan országokban, mint például Svédország valami csoda folytán sok napelemet használnak, és a napelemmel megtermelt villamos áramot felhasználja azonnali fűtésre. BUMM, ENNYI. Érdekes módon máshol működik. Egy régi közkedvelt ismerősöm mondta: " azoknál a rohadt imperialistáknál most minden rossz, és nálunk azért nem jó". Vagy mondhatnám én is, éjjel nem világít a nap, és hát akkor már logikus, hogy ez Magyaroszágon már nem is működik. Szóval van komoly technológia, és ha itthon változna a gondolkodásmód és netán támogatásra kerülne az energia felhasználás népszerűsítése, akkor tényleg sokat tehetnénk környezetünkért. Ideális helyzetben gondoljuk csak végig, jogunk van kihasználni a természeti erőket, napot, szelet. Jogunk van, csak nagy mértékű adók terhelik a napenergia és a székenergia kinyerését. Milyen csodás lenne ha ezeket felhasználva tudnánk saját erőből, elérhető árakon ZÖLD energiát termelni és felhasználni. Nos az ULMA cég ezt képviseli. Halkan megkérdezném: Akkor most ki csapott mellé a cintányérnak???  
Pelelt kontra gáz
Pellet kontra gáz. Igen érdemes elgondolkodni ezen. Milyen szempontok lehetnek fontosak a fűtési rendszer választásakor? A politika mindig is befolyásolni fogja  a gáz árát. Itthon állítólag sokba kerül kinyerni a Makó alatti óriási gázmezőben lévő hatalmas gáz tartalékot. Biztos vagyok benne, hogy sokba kerül, de lássuk csak be, mégis csak egy hosszú gázvezeték jön Oroszország felől, és hát a jó őreg Big Brother ( nagy testvér ) ő nem szeretné ha nem vásárolnánk az általa diktált áron a gázt. Tehát nem piacról vásárolunk gázt, hanem van egy hely ahonnen lehet vásárolni. Mi a helyzet a pellettel? Országosan szinte minden nagyobb városban kapható, több kereskedéstől is lehet vásárolni, sőt mi például országosan szállítunk raklapos tételben. Ezzel csak azt szeretném elmondani, hogy ha Ön több helyről is tud vásárolni különböző áron pelletet, vagy csak ajánlatot kérni. Szerintem a gáz még ugyan egy jó ideig nem fog kifogyni és személy szerint nem is részesítem előnyben a gáz fűtést. Persze természetesen lehet mondani, hogy a pellet minősége különbözik. Ez igaz, és a gáz minősége milyen? Nem érdemes ezen hatalmas mélységbe vérre menő vitát folytatni. Inkább nézzük mi szól a pellet fűtés és a gáz fűtés mellett. Pellet mellett, és ellen szól:több helyról lehet megvásárolni az alapanyagotkülönböző minőségű pelletet vásárolhatokkülönböző áron vásárolhatokkülönböző kiszerelésben vásárolhatokpelle kereskedők és gyártók között piaci verseny van, ár és minőség tekintetében!magam szabályzom a felhasználásom mennyiségétkörnyezetbarát, nem kerül több széndioxid a légkörbeköszödök, ha rossz a pellet minőségeGáz mellett szól:fizethetek általányban havonta egy összegbenhavidíjat ( készenléti ) fizetek ha nem is használom a gáztki vagyok szolgáltatva az áremelésnekárcsökkentés???? Nem tudom van e ilyen.elvileg folyamatos a szolgáltatásnincs verseny, a gáz ára egyforma!Ha Neked eszedbe jut még valami, kérlek írd meg nekem. Szóval ha a gáz kifogyot, pelletet vehec:)  
Pellet vagy raklap vásárlás
Pellet vagy raklap vásrálás? Igen, ide tartozó és ráadásul jogos kérdés is. Felfigyeltem néhány érdeklődőmre, mert megkérdezték tőlem pellet vásárlás előtt, hogy a parklapért mennyit kell fizetni. Régebben először ezt nem értettem és csak néztem, mint borjú az új kapura, de mára világossá vált, hogy egyes pellet kereskedők, esetleg gyártók raklap betéti díjat kérnek. Nos az a helyzet, hogy mi nem kérünk a tüzelőanyag vásárlákor betétdíjat a raklapokért.Mi a pellet árát úgy határozzuk meg, hogy van egyszer a pellet ára és van egy szállítási költség. Mi ezt így oldottuk meg és nálunk ezért nincs rejtett kölség. Persze lehetne választani más módszereket is az árak bemutatására, de ennek ellenére mi az előző gondolat szerint árazzuk a pelletet.
Univerzális pellet égőfej
Univerzális pellet égőfej, szerinted van ilyen? Szerintem nincs. Olyan van, hogy többféle tüzelőanyagot is el lehet vele égetni, viszont olyan nincs amibe mindenféle égetésére van lehetőség. Ebben az esetben arra gondolhatunk, hogy ha találunk egy univerzálisnak hirdetett égőfejet akkor az bármilyen tüzelőanyagra alkalmas. Az égőfejeket szakosítják általában a gyártók, agripelletre, fapelletre, borsószénre. Egyes gyártók csak a fapellet használatát javasolják, sőt meg is adják a használati útmutatóban, hogy pontosan milyen minőségű pelletet lehet felhasználni az adott égőfejben. Óva intelek, hogy elhidd egy égőfejről, hogy az univerzális. Az igazság a gyártó által kiadott használati útmutatóban van leírva. Hiszen a pellet égőfej gyártók tudják pontosan, mit is készítenek, mire jó az általuk gyártott égő. Persze mondhatjuk, van több program is a vezérlésben, ugyan ez igaz, csakhogy a gyártó pontosan meghatározza mit és milyen minőségű pelletet lehet elégetni benne. Itt szokott megtörténni az első hiba. Olcsóbb pelletet próbál ki az égőfej tulajdonos, és valami oknál fogva elkezd nem működni a pellet fűtés rendszer. Nos erre mondom én azt, hogy univerzális pellet égőfej nincs. Olyan viszont van ami bírja a gyenge, vagy gyengébb pelletet, és olyan is van ami nem bírja felhasználni csak a jó minőségű pelletet.  
Olcsó pellet égőfej
Olcsó pellet égőfej, van ilyen többféle is. Erről mindig egy ázsiai ország jut eszembe, ahol szinte minden termékből giga mennyiség készül, és az európai gyártókhoz képest fillérekért lehet megvenni egyes termékeket. Olcsó, igen ez kétségtelen tény és emiatt vonzó számunkra. Viszont érdemes lenne elgondolkodnunk pellet fűtés rendszer fejlesztésekor, hogy nekünk erre van e szükségünk? Bízhatunk e a szerencsében, hogy megalkudva egy olcsóbb árral az meg is fog felelni nekünk? Nos ez fontosabb kérdés szerintem, mint az , hogy mennyibe kerül? Éppen tegnap hívott egy érdeklődő, és mondta, hogy egy Magyarországon széleskörben kapható pellet égőfeje van, és nem működik megfelelően. Megvette az égőfejet, beéíttette, majd kiderült, hogy csak a legdrágább, lejobb minőségű pellettel lehet üzemeltetni, kicsit olcsóbb gyengébb minőségű pellettel nem üzemel. Akkor kérdem én tisztelettel: mi az olcsó pellet égőfej?  Érdemes Önnek körültekinteni pellet égőfej vásárlásakor és felmérni a következőket:milyen pellettel szeretnék fűtenimennyibe kerül majd kilója a pelleteknekmilyen fajta pelletet tudok beszerezni: fapellet, agripellet, magok, borsószénmennyire stabil a beszerzési forrásmilyen további beszerzési források vannakmeg tudom e nézni működés közben az égőfejetgarancia, alkatrész ellátásEzt követően érdemes utána járni, hogy az általunk kiválasztott olcsó pellet égőfej tud e működni a kiválasztott tüzelőanyagokkal. Remélem tudtam segíteni Önnek és hasznos információkat írtam.   
Pellet égő fogyasztása
Pellet égő fogyasztása teljesítményenként eltérő. Egy 30-40kw körüli teljesítményű égő csúcsfogyasztáson nagyjából 5kg pelletet fogyaszt óránként. Ez nem az átlag fogyasztása, hanem amikor bekapcsol és felfűti a rendszert üzemi hőmérsékletre. Az égő miután felmelegítete a rendszert, átvált hőn tartásra, kikapcsol és bekapcsol készenléti állapotra. Én egy Pellas 30kw égőfej fogyasztását írtam le Önnek. Nyilván egy nagyobb égő többet, egy kisebb égő kevesebbet fogyaszt.
Pellet nagyker
A Juhos és Juhos Kft. pellet nagyker tevékenységet is folytat. Kiszolgálunk raklapos, több raklapos, fél kamionos és kamionos tételű megrendeléseket is. Nagyker megrendelőink számára nagyker árakon értékesítünk pelletet. Az árakról és minőségekről itt tájékozódhat. Nagyker ár érdeklődése esetén kérem töltse ki ezt az űrlapot:, rövid időn belül válaszolünk levelére:
Pellet zsák
Pellet zsák általában kétféle szokott lenni. A gyártó 15kg-os zsákos kiszerelésben készíti a lakossági felhasználásra szánt pelletet. Ezt műanyag zsák, azért 15kg, mert azt könnyen tudja vinni egy gyermek is. A másik kiszerelés az 1 tonnás big bag zsákos, ezt tartoncával lehet  rakodni, emberi erővel nagyon nehéz mozgatni.
Pellet fűtés
Pellet fűtés. Igen, kiváló elképzelés, kényelmes, biztonságos, és folyamatos. A pellet fűtés mára kiforrott fűtési technológia, a világ szinte minden országában használják, már ahol szükség van fűtésre. A pellettel való tüzelés lehetséges pellet kazánba, pellet kályhába, pellet kandallóba. A pellet fűtéssel Ön eléri, hogy folyamatosan meleg legyen, nem kell szaladgálni a vegyestüzelésű kazánhoz és rátenni az éppen kéznél lévő tözelőanyagot, brikettet, fát, szenet. Pellet fűtésél Ön feltölti a készülék pellet tárolóját és élvezi az otthona melegét. A pellet fűtés technológiával ez tökéletesen megvalósítható. Ha Ön olvasni szeretne a pellet fűtés hátrányairól, és buktatóiról akkor ide kattintva teheti meg.
6mm pellet
A pellet kazán, kandalló, kályha gyártók a lakossági felhasználású eszközökbe 6mm pelletet terveznek felhazsnálásra. Ez azért van, mert a behordó csigák ezt az átmérőt tudják kezelni megfelelően. A 6mm pellet gyártását jól megoldották, ennek gyártása mára kiforrott. A Juhos és Juhos Kft. elsősorban 6mm pelletet forgalmaz, ENplus A1 és Enplus A2 minőségben. A forgalmazott pelleteink alkalmasak lakossági és ipari felhasználásra egyaránt. A forgalmazott pelleteket itt tekintheti meg.  
Pellet minőség
A pellet vásárlás legfontosabb részlete a pellet minőség. Ez a legnagyobb buktató, amit ha nem veszünk figyelembe és nem tájékozódunk kellően, akkor sajnos sok bosszúság érhet bennünket. Ugyanis agyengébb pellet minőség nem alkalmas kicsi, lakossági kazánokba, égőkbe. Ennek oka a pelletben lévő kosz, és kéreg. Lakossági felhasználásra az ENplus A1 vagy DIn Plus minőségű pelletek alkalmasak, a gyártók ehhez a minőségi követlményhez készítik a berendezéseket. A probléma az, hogy a gyenge minőségű pelletben lévő koszt, égés során nem tudja kezelni, és önmagát tisztítani a berendezés, ezért megáll, elakad a folyamatos tüzelési folyamat. Vannak mér erre megtervezett automata önkihordós, vagy öntisztítós kazánok, égőfejek, de a legtöbb berendezés még nem tudja saját magát tisztítani, ezért kell jó minőségű pelletet vásárolni.  
Pellet webshop
Pellet webshopunkban Ön kényelmesen, gyorsan meg tudja rendelni a kívánt minőségű és mennyiségű pelletet. A pellet szállítását emelőhétfalas teherautóval végzik a fuvarozók. Pellet rendelését itt adhatja le. A pellet szállításról itt tud többet olvasni. A pellet webshop vásárlási feltételeit itt olvashatja.
Pellet vagy fa
Hát egy biztos, kétszer melegít:) Jó a kérdés, már ha valaki ezt kérdésnek szánja. Nézzük a tényeket, a mellette és ellene szól érveket. Az biztos, a fa ősi tüzelő alapanyag, a pellet is fából készül. Amíg az emberiség a Föld bolygón él addig szerintem a fa megmarad valamilyen mértékben tüzelőanyagkét. Nos nézzük, igyekszem pontosan összefoglalni a tényeket: Fa: előre meg kell vásárolni, mert vizesen nem igazán lehet felhasználnirönkbe vásárolva olcsóbbhasítani,darabolni kellházimunkának jó lehet, ha valalki ebből a nézőpontból veszinem biztosít folyamatos meleget, időközönként rá kell tenni a kazánranagy hely kell a tárolásáranem lehet azonnal felhasználnitélen a szezonban drágább mint nyáronkétszer melegít, amikor felhasogatja, és amikor elégetiPellet: folyamatos melegvíz ellátásra alkalmaskicsi helyen lehet tárolnipakolása, kazán feltöltése gyorstélen a szezonban drágább mint nyáronszáraz, azonnal felhasználtó
Fa pellet
Fa pellet, pellet, bárhogy is nevezzük tüzelőanyag. Manapság többen vagyunk akik egyszerűen, csak pelletnek nevezzük, jelentése ugyanaz, de ha a pelletről beszélünk, akkor annak átfogóbb a jelentése. Ha pelletről beszélünk akkor éppenséggel gondolhatunk a horgászok által használt etetőanyagra is. Persze az nem jó fűtési célra.Egyszóval a tüzelőanyag kategóriában mondhatjuk azt hogy pellet vagy fa pellet. Ugyanazt értjük alatta.  Fa pelletek minőség szerint lehetnek:DIN PLUS fapelletENpus A1 fapeletENplus A2 fapelletA DIN PLUS és az ENplus A1 minősítésű pelletek alkalmasak a kicsi kandallókba és kályhákba.  Ezekben a tüzelőanyagokban kevés vagy nincs kéreg és nincs kosz, ami az égetés során salakká vagy hamuvá válhatna. Pellet vásárláskor körültekintően kell eljárni, mert egyik készülék sem egyforma, és sajnos bele lehet nyúlni olyan pelletbe, amit nem tud felhasználni. Ilyen problémák lehetnek:salakosodik a pelletlefolytja az égést.a salak kikeményedik és nehéz kitakarítani.kormolódik a kazántest belsejenem ég az anyagtúl sok a hamuEgy másik fontos tényező: egyes kályhák - nem írhatok márkanevet - nem tudják megfelelően elégetni a pelletet. Pályfutásom során azzal a problémával találkoztam, hogy megvásárolták a 100% erdeifenyő pelletet ENplus A1 minőségűt, és kormolt a kályha, nem volt tiszta az égés, és az üvegajtót állandóan takarítani kellett, továbbá nem tudta a felhasználó rendeltetésszerűen elégetni a pelletet. Sajnos egyes kályhák, főleg az újak, annyira korlátozottak és programozottak, hogy nem lehet felhasználóként állítgatni, csak a szervíz tudja a programokat változtatni. Ezért a felhasználó csalódott lesz a pellet kályhával és a pellet fűtéssel. Ezt elővigyázatosan el lehet kerülni úgy, hogy egy két zsák pelletet vásárol és kipróbálja a készülékében. A fa pellethez felhasznált alapanyagok:erdeifenyő ( borovi fenyő )lucfenyőtölgyfabükkfavegyes fafajú kevert pelletek fenyő- bükk, fenyő-tölgyA pellet tüzelés előnyeiről pár gondolat: egy jó pellet égőfejjel, egy jó hatásfokú kazánnal, pontosan ugyanazt a komfortot lehet elérni, mint a gáz fűtéssel. Ha választani kell, hogy melyik fűtést lenne érdemes kiépíteni, akkor nagyon átgondoltan kell cselekedni , és pontosan fel kell mérni a várható költségeket, illetve érdemes átgondolni, hogy akarok e elköteleződni egy szolgáltatóhoz, vagy inkább magam ura leszek és kihagyok az életemből egy szoros kontrollt. Nézzük mi áll a pellet fűtés mellett. Érvek mellette:kb 2kg fa pellet egyenlő 1m3 gázzalnincs szolgáltató, nincs elköteleződésnincs sárga csekknem dönt felettem a szolgáltató, hogy mekkora összeget ír a csekkrea politiaki érdekek kevésbé befolyásoló tényezők a pellet fűtésrepellet fűtés kiépítése nem engedély köteles, kémény kell hozzáA fa természetes tüzelőanyag, elégetésekor nem szennyezi a környezetetkedvező pellet árak 50Ft /kg-85Ft / kg
Városok
Városok, melyekbe szállítunk pelletet, brikettet: Aba Abádszalók Abaliget Abasár Abaújalpár Abaújkér Abaújlak Abaújszántó Abaújszolnok Abaújvár Abda Abod Abony Ábrahámhegy Ács Acsa Acsád Acsalag Ácsteszér Adács Ádánd Adásztevel Adony Adorjánháza Adorjás Ág Ágasegyháza Ágfalva Aggtelek Agyagosszergény Ajak Ajka Aka Akasztó Alacska Alap Alattyán Albertirsa Alcsútdoboz Aldebrő Algyő Alibánfa Almamellék Almásfüzitő Almásháza Almáskamarás Almáskeresztúr Álmosd Alsóberecki Alsóbogát Alsódobsza Alsógagy Alsómocsolád Alsónána Alsónémedi Alsónemesapáti Alsónyék Alsóörs Alsópáhok Alsópetény Alsórajk Alsóregmec Alsószenterzsébet Alsószentiván Alsószentmárton Alsószölnök Alsószuha Alsótelekes Alsótold Alsóújlak Alsóvadász Alsózsolca Ambrózfalva Anarcs Andocs Andornaktálya Andrásfa Annavölgy Apácatorna Apagy Apaj Aparhant Apátfalva Apátistvánfalva Apátvarasd Apc Áporka Apostag Aranyosapáti Aranyosgadány Arka Arló Arnót Ároktő Árpádhalom Árpás Ártánd Ásotthalom Ásványráró Aszaló Ászár Aszód Aszófő Áta Átány Atkár AttalaBabarc Babarcszőlős Babócsa Bábolna Bábonymegyer Babosdöbréte Babót Bácsalmás Bácsbokod Bácsborsód Bácsszentgyörgy Bácsszőlős Badacsonytomaj Badacsonytördemic Bag Bagamér Baglad Bagod Bágyogszovát Baj Baja Bajánsenye Bajna Bajót Bak Bakháza Bakóca Bakonszeg Bakonya Bakonybánk Bakonybél Bakonycsernye Bakonygyirót Bakonyjákó Bakonykoppány Bakonykúti Bakonynána Bakonyoszlop Bakonypéterd Bakonypölöske Bakonyság Bakonysárkány Bakonyszentiván Bakonyszentkirály Bakonyszentlászló Bakonyszombathely Bakonyszücs Bakonytamási Baks Baksa Baktakék Baktalórántháza Baktüttös Balajt Balassagyarmat Balástya Balaton Balatonakali Balatonalmádi Balatonberény Balatonboglár Balatoncsicsó Balatonederics Balatonendréd Balatonfenyves Balatonfőkajár Balatonföldvár Balatonfüred Balatonfűzfő Balatongyörök Balatonhenye Balatonkenese Balatonkeresztúr Balatonlelle Balatonmagyaród Balatonmáriafürdő Balatonőszöd Balatonrendes Balatonszabadi Balatonszárszó Balatonszemes Balatonszentgyörgy Balatonszepezd Balatonszőlős Balatonudvari Balatonújlak Balatonvilágos Balinka Balkány Ballószög Balmazújváros Balogunyom Balotaszállás Balsa Bálványos Bana Bánd Bánfa Bánhorváti Bánk Bánokszentgyörgy Bánréve Bár Barabás Baracs Baracska Báránd Baranyahídvég Baranyajenő Baranyaszentgyörgy Barbacs Barcs Bárdudvarnok Barlahida Bárna Barnag Bársonyos Basal Baskó Báta Bátaapáti Bátaszék Baté Bátmonostor Bátonyterenye Bátor Bátorliget Battonya Bátya Batyk Bázakerettye Bazsi Béb Becsehely Becske Becskeháza Becsvölgye Bedegkér Bedő Bejcgyertyános Békás Bekecs Békés Békéscsaba Békéssámson Békésszentandrás Bekölce Bélapátfalva Bélavár Belecska Beled Beleg Belezna Bélmegyer Beloiannisz Belsősárd Belvárdgyula Benk Bénye Bér Bérbaltavár Bercel Beregdaróc Beregsurány Berekböszörmény Berekfürdő Beremend Berente Beret Berettyóújfalu Berhida Berkenye Berkesd Berkesz Bernecebaráti Berzék Berzence Besence Besenyőd Besenyőtelek Besenyszög Besnyő Beszterec Bezedek Bezenye Bezeréd Bezi Biatorbágy Bicsérd Bicske Bihardancsháza Biharkeresztes Biharnagybajom Bihartorda Biharugra Bikács Bikal Biri Birján Bisse Bő Boba Bocfölde Boconád Bőcs Bócsa Bocska Bocskaikert Boda Bodajk Böde Bödeháza Bodmér Bodolyabér Bodonhely Bodony Bodorfa Bodrog Bodroghalom Bodrogkeresztúr Bodrogkisfalud Bodrogolaszi Bódvalenke Bódvarákó Bódvaszilas Bogács Bogád Bogádmindszent Bogdása Bögöt Bögöte Bogyiszló Bogyoszló Böhönye Bojt Bókaháza Bokod Bököny Bokor Bölcske Boldog Boldogasszonyfa Boldogkőújfalu Boldogkőváralja Boldva Bolhás Bolhó Bóly Boncodfölde Bonnya Bőny Bonyhád Bonyhádvarasd Börcs Bordány Borgáta Borjád Borota Borsfa Borsodbóta Borsodgeszt Borsodivánka Borsodnádasd Borsodszentgyörgy Borsodszirák Borsosberény Borszörcsök Borzavár Börzönce Bősárkány Bosta Bőszénfa Botpalád Botykapeterd Bozsok Bózsva Bozzai Bucsa Bucsu Búcsúszentlászló Bucsuta Budajenő Budakalász Budakeszi Budaörs Budapest Bugac Bugacpusztaháza Bugyi Buj Buják Bük Bükkábrány Bükkaranyos Bükkmogyorósd Bükkösd Bükkszék Bükkszenterzsébet Bükkszentkereszt Bükkszentmárton Bükkzsérc Bürüs Büssü Büttös BuzsákCák Cakóháza Cece Cégénydányád Cegléd Ceglédbercel Celldömölk Cered Chernelházadamonya Cibakháza Cigánd Cikó Cirák Csabacsűd Csabaszabadi Csabdi Csabrendek Csáfordjánosfa Csaholc Csajág Csákány Csákánydoroszló Csákberény Csákvár Csanádalberti Csanádapáca Csanádpalota Csánig Csány Csányoszró Csanytelek Csapi Csapod Csárdaszállás Csarnóta Csaroda Császár Császártöltés Császló Csátalja Csatár Csataszög Csatka Csávoly Csebény Csécse Csegöld Csehbánya Csehi Csehimindszent Csém Csemő Csempeszkopács Csengele Csenger Csengersima Csengerújfalu Csengőd Csénye Csenyéte Csép Csépa Csepreg Csér Cserdi Cserénfa Cserépfalu Cserépváralja Cserháthaláp Cserhátsurány Cserhátszentiván Cserkeszőlő Cserkút Csernely Cserszegtomaj Csertalakos Csertő Csesznek Csesztreg Csesztve Csetény Csévharaszt Csibrák Csikéria Csikóstőttős Csikvánd Csincse Csipkerek Csitár Csobád Csobaj Csobánka Csöde Csögle Csókakő Csökmő Csököly Csokonyavisonta Csokvaomány Csolnok Csólyospálos Csoma Csomád Csombárd Csömend Csömödér Csömör Csönge Csongrád Csonkahegyhát Csonkamindszent Csopak Csór Csorna Csörnyeföld Csörög Csörötnek Csorvás Csősz Csót Csővár Csurgó Csurgónagymarton CúnDabas Dabronc Dabrony Dad Dág Dáka Dalmand Damak Dámóc Dánszentmiklós Dány Daraboshegy Darány Darnó Darnózseli Daruszentmiklós Darvas Dávod Debercsény Debrecen Debréte Decs Dédestapolcsány Dég Dejtár Délegyháza Demecser Demjén Dencsháza Dénesfa Derecske Derekegyház Deszk Detek Detk Dévaványa Devecser Dinnyeberki Diósberény Diósd Diósjenő Dióskál Diósviszló Doba Döbörhegy Doboz Dobri Döbröce Döbrököz Dobronhegy Döbrönte Dóc Döge Domaháza Domaszék Dombegyház Dombiratos Dombóvár Dombrád Domony Dömös Domoszló Dömsöd Dör Dörgicse Dormánd Dorog Dorogháza Döröske Dötk Dövény Dozmat Drágszél Drávacsehi Drávacsepely Drávafok Drávagárdony Drávaiványi Drávakeresztúr Drávapalkonya Drávapiski Drávaszabolcs Drávaszerdahely Drávasztára Drávatamási Drégelypalánk Dubicsány Dudar Duka Dunaalmás Dunabogdány Dunaegyháza Dunafalva Dunaföldvár Dunaharaszti Dunakeszi Dunakiliti Dunapataj Dunaremete Dunaszeg Dunaszekcső Dunaszentbenedek Dunaszentgyörgy Dunaszentmiklós Dunaszentpál Dunasziget Dunatetétlen Dunaújváros Dunavarsány Dunavecse Dusnok Dúzs Ebergőc Ebes Écs Ecséd Ecseg Ecsegfalva Ecseny Ecser Edde Edelény Edve Eger Egerág Egeralja Egeraracsa Egerbakta Egerbocs Egercsehi Egerfarmos Egerlövő Egerszalók Égerszög Egerszólát Egervár Egervölgy Egyed Egyek Egyházasdengeleg Egyházasfalu Egyházasgerge Egyházasharaszti Egyházashetye Egyházashollós Egyházaskesző Egyházaskozár Egyházasrádóc Elek Ellend Előszállás Emőd Encs Encsencs Endrefalva Endrőc Enese Enying Eperjes Eperjeske Eplény Epöl Ercsi Érd Erdőbénye Erdőhorváti Erdőkertes Erdőkövesd Erdőkürt Erdősmárok Erdősmecske Erdőtarcsa Erdőtelek Erk Érpatak Érsekcsanád Érsekhalma Érsekvadkert Értény Erzsébet Esztár Eszteregnye Esztergályhorváti Esztergom Ete Etes EtyekFábiánháza Fábiánsebestyén Fácánkert Fadd Fáj Fajsz Fancsal Farád Farkasgyepű Farkaslyuk Farmos Fazekasboda Fedémes Fegyvernek Fehérgyarmat Fehértó Fehérvárcsurgó Feked Feketeerdő Felcsút Feldebrő Felgyő Felpéc Felsőberecki Felsőcsatár Felsődobsza Felsőegerszeg Felsőgagy Felsőjánosfa Felsőkelecsény Felsőlajos Felsőmarác Felsőmocsolád Felsőnána Felsőnyárád Felsőnyék Felsőörs Felsőpáhok Felsőpakony Felsőpetény Felsőrajk Felsőregmec Felsőszenterzsébet Felsőszentiván Felsőszentmárton Felsőszölnök Felsőtárkány Felsőtelekes Felsőtold Felsővadász Felsőzsolca Fényeslitke Fenyőfő Ferencszállás Fertőboz Fertőd Fertőendréd Fertőhomok Fertőrákos Fertőszentmiklós Fertőszéplak Fiad Filkeháza Fityeház Foktő Földeák Földes Folyás Fonó Fony Főnyed Fonyód Forráskút Forró Fót Füle Fülesd Fulókércs Fülöp Fülöpháza Fülöpjakab Fülöpszállás Fülpösdaróc Fürged Furta Füzér Füzérkajata Füzérkomlós Füzérradvány Füzesabony Füzesgyarmat Fűzvölgy Gáborján Gáborjánháza Gacsály Gadács Gadány Gadna Gádoros Gagyapáti Gagybátor Gagyvendégi Galambok Galgaguta Galgagyörk Galgahévíz Galgamácsa Gálosfa Galvács Gamás Ganna Gánt Gara Garáb Garabonc Garadna Garbolc Gárdony Garé Gasztony Gátér Gávavencsellő Géberjén Gecse Géderlak Gégény Gelej Gelénes Gellénháza Gelse Gelsesziget Gemzse Gencsapáti Gérce Gerde Gerendás Gerényes Geresdlak Gerjen Gersekarát Geszt Gesztely Geszteréd Gétye Gibárt Gic Gige Gilvánfa Girincs Göd Gödöllő Gödre Gógánfa Gölle Golop Gomba Gombosszeg Gömörszőlős Gönc Göncruszka Gönyű Gór Görbeháza Görcsöny Görcsönydoboka Gordisa Görgeteg Gősfa Gosztola Grábóc Gulács Gutorfölde Gyál Gyalóka Gyanógeregye Gyarmat Gyékényes Gyenesdiás Gyepükaján Gyermely Gyód Gyomaendrőd Gyömöre Gyömrő Gyöngyfa Gyöngyös Gyöngyösfalu Gyöngyöshalász Gyöngyösmellék Gyöngyösoroszi Gyöngyöspata Gyöngyössolymos Gyöngyöstarján Gyönk Győr Győrasszonyfa Györe Györgytarló Györköny Győrladamér Gyóró Győröcske Győrság Győrsövényház Győrszemere Győrtelek Győrújbarát Győrújfalu Győrvár Győrzámoly Gyugy Gyügye Gyula Gyulaháza Gyulaj Gyulakeszi Gyüre Gyúró Gyűrűs Hács Hagyárosbörönd Hahót Hajdúbagos Hajdúböszörmény Hajdúdorog Hajdúhadház Hajdúnánás Hajdúsámson Hajdúszoboszló Hajdúszovát Hajmás Hajmáskér Hajós Halastó Halászi Halásztelek Halimba Halmaj Halmajugra Halogy Hangács Hangony Hantos Harasztifalu Harc Harka Harkakötöny Harkány Háromfa Háromhuta Harsány Hárskút Harta Hásságy Hatvan Hédervár Hedrehely Hegyesd Hegyeshalom Hegyfalu Hegyháthodász Hegyhátmaróc Hegyhátsál Hegyhátszentjakab Hegyhátszentmárton Hegyhátszentpéter Hegykő Hegymagas Hegymeg Hegyszentmárton Héhalom Hejce Hejőbába Hejőkeresztúr Hejőkürt Hejőpapi Hejőszalonta Helesfa Helvécia Hencida Hencse Herceghalom Hercegkút Hercegszántó Heréd Héreg Herencsény Herend Heresznye Hermánszeg Hernád Hernádbűd Hernádcéce Hernádkak Hernádkércs Hernádnémeti Hernádpetri Hernádszentandrás Hernádszurdok Hernádvécse Hernyék Hét Hetefejércse Hetes Hetvehely Hetyefő Heves Hevesaranyos Hevesvezekény Hévíz Hévízgyörk Hidas Hidasnémeti Hidegkút Hidegség Hidvégardó Himesháza Himod Hirics Hobol Hodász Hódmezővásárhely Hőgyész Hollád Hollóháza Hollókő Homokbödöge Homokkomárom Homokmégy Homokszentgyörgy Homorúd Homrogd Hont Horpács Hort Hortobágy Horváthertelend Horvátlövő Horvátzsidány Hosszúhetény Hosszúpályi Hosszúpereszteg Hosszúvíz Hosszúvölgy Hosztót Hottó Hövej Hugyag Hunya Hunyadfalva HusztótIbafa Iborfia Ibrány Igal Igar Igrici Iharos Iharosberény Ikervár Iklad Iklanberény Iklódbördőce Ikrény Iliny Ilk Illocska Imola Imrehegy Ináncs Inárcs Inke Ipacsfa Ipolydamásd Ipolyszög Ipolytarnóc Ipolytölgyes Ipolyvece Iregszemcse Irota Isaszeg Ispánk Istenmezeje Istvándi Iszkaszentgyörgy Iszkáz Isztimér Ivád Iván Ivánbattyán Ivánc Iváncsa Ivándárda Izmény Izsák Izsófalva Jágónak Ják Jakabszállás Jákfa Jákfalva Jákó Jánd Jánkmajtis Jánoshalma Jánosháza Jánoshida Jánossomorja Járdánháza Jármi Jásd Jászágó Jászalsószentgyörgy Jászapáti Jászárokszállás Jászberény Jászboldogháza Jászdózsa Jászfelsőszentgyörgy Jászfényszaru Jászivány Jászjákóhalma Jászkarajenő Jászkisér Jászladány Jászszentandrás Jászszentlászló Jásztelek Jéke Jenő Jobaháza Jobbágyi Jósvafő Juta   Kaba Kacorlak Kács Kacsóta Kadarkút Kajárpéc Kajászó Kajdacs Kakasd Kákics Kakucs Kál Kalaznó Káld Kálló Kallósd Kállósemjén Kálmáncsa Kálmánháza Kálócfa Kalocsa Káloz Kám Kamond Kamut Kánó Kántorjánosi Kány Kánya Kányavár Kapolcs Kápolna Kápolnásnyék Kapoly Kaposfő Kaposgyarmat Kaposhomok Kaposkeresztúr Kaposmérő Kapospula Kaposszekcső Kaposszerdahely Kaposújlak Kaposvár Káptalanfa Káptalantóti Kapuvár Kára Karácsond Karád Karakó Karakószörcsök Karancsalja Karancsberény Karancskeszi Karancslapujtő Karancsság Kárász Karcag Karcsa Kardos Kardoskút Karmacs Károlyháza Karos Kartal Kásád Kaskantyú Kastélyosdombó Kaszaper Kaszó Katádfa Katafa Kátoly Katymár Káva Kávás Kazár Kazincbarcika Kázsmárk Kazsok Kecel Kecskéd Kecskemét Kehidakustány Kék Kékcse Kéked Kékesd Kékkút Kelebia Keléd Kelemér Kéleshalom Kelevíz Kemecse Kemence Kemendollár Kemeneshőgyész Kemeneskápolna Kemenesmagasi Kemenesmihályfa Kemenespálfa Kemenessömjén Kemenesszentmárton Kemenesszentpéter Keménfa Kémes Kemestaródfa Kemse Kenderes Kenéz Kenézlő Kengyel Kenyeri Kercaszomor Kercseliget Kerecsend Kerecseny Kerekegyháza Kerekharaszt Kereki Kerékteleki Kerepes Keresztéte Kerkabarabás Kerkafalva Kerkakutas Kerkáskápolna Kerkaszentkirály Kerkateskánd Kérsemjén Kerta Kertészsziget Keszeg Kesznyéten Keszőhidegkút Keszthely Kesztölc Keszü Kétbodony Kétegyháza Kéthely Kétpó Kétsoprony Kétújfalu Kétvölgy Kéty Kevermes Kilimán Kimle Kincsesbánya Királd Királyegyháza Királyhegyes Királyszentistván Kisapáti Kisapostag Kisar Kisasszond Kisasszonyfa Kisbabot Kisbágyon Kisbajcs Kisbajom Kisbárapáti Kisbárkány Kisbér Kisberény Kisberzseny Kisbeszterce Kisbodak Kisbucsa Kisbudmér Kiscsécs Kiscsehi Kiscsősz Kisdér Kisdobsza Kisdombegyház Kisdorog Kisecset Kisfalud Kisfüzes Kisgörbő Kisgyalán Kisgyőr Kishajmás Kisharsány Kishartyán Kisherend Kishódos Kishuta Kisigmánd Kisjakabfalva Kiskassa Kiskinizs Kisköre Kiskőrös Kiskorpád Kiskunfélegyháza Kiskunhalas Kiskunlacháza Kiskunmajsa Kiskutas Kisláng Kisléta Kislippó Kislőd Kismányok Kismarja Kismaros Kisnamény Kisnána Kisnémedi Kisnyárád Kisoroszi Kispalád Kispáli Kispirit Kisrákos Kisrécse Kisrozvágy Kissikátor Kissomlyó Kisszállás Kisszékely Kisszekeres Kisszentmárton Kissziget Kisszőlős Kistamási Kistapolca Kistarcsa Kistelek Kistokaj Kistolmács Kistormás Kistótfalu Kisújszállás Kisunyom Kisvárda Kisvarsány Kisvásárhely Kisvaszar Kisvejke Kiszombor Kiszsidány Klárafalva Köblény Kocs Kocsér Köcsk Kocsola Kocsord Kóka Kokad Kökény Kőkút Kölcse Kölesd Kölked Kolontár Komádi Komárom Komjáti Komló Kömlő Kömlőd Komlódtótfalu Komlósd Komlóska Komoró Kömörő Kömpöc Kompolt Kondó Kondorfa Kondoros Kóny Konyár Kópháza Koppányszántó Korlát Körmend Környe Köröm Koroncó Kórós Kőröshegy Körösladány Körösnagyharsány Körösszakál Körösszegapáti Köröstarcsa Kőröstetétlen Körösújfalu Kosd Kóspallag Kőszárhegy Kőszeg Kőszegdoroszló Kőszegpaty Kőszegszerdahely Kótaj Kötcse Kötegyán Kőtelek Kovácshida Kovácsszénája Kovácsvágás Kővágóörs Kővágószőlős Kővágótöttös Kövegy Köveskál Kozárd Kozármisleny Kozmadombja Krasznokvajda Kübekháza Kulcs Külsősárd Külsővat Kunadacs Kunágota Kunbaja Kunbaracs Kuncsorba Kunfehértó Küngös Kunhegyes Kunmadaras Kunpeszér Kunszállás Kunszentmárton Kunszentmiklós Kunsziget Kup Kupa Kurd Kurityán Kustánszeg Kutas Kutasó Lábatlan Lábod Lácacséke Lad Ladánybene Ládbesenyő Lajoskomárom Lajosmizse Lak Lakhegy Lakitelek Lakócsa Lánycsók Lápafő Lapáncsa Laskod Lasztonya Látrány Lázi Leányfalu Leányvár Lébény Legénd Legyesbénye Léh Lénárddaróc Lendvadedes Lendvajakabfa Lengyel Lengyeltóti Lenti Lepsény Lesencefalu Lesenceistvánd Lesencetomaj Létavértes Letenye Letkés Levél Levelek Libickozma Lickóvadamos Liget Ligetfalva Lipót Lippó Liptód Lispeszentadorján Liszó Litér Litka Litke Lócs Lőkösháza Lókút Lónya Lórév Lőrinci Lothárd Lovas Lovasberény Lovászhetény Lovászi Lovászpatona Lövő Lövőpetri Lucfalva Ludányhalászi Ludas Lukácsháza Lulla LúzsokMád Madaras Madocsa Maglóca Maglód Mágocs Magosliget Magy Magyaralmás Magyaratád Magyarbánhegyes Magyarbóly Magyarcsanád Magyardombegyház Magyaregregy Magyaregres Magyarföld Magyargéc Magyargencs Magyarhertelend Magyarhomorog Magyarkeresztúr Magyarkeszi Magyarlak Magyarlukafa Magyarmecske Magyarnádalja Magyarnándor Magyarpolány Magyarsarlós Magyarszecsőd Magyarszék Magyarszentmiklós Magyarszerdahely Magyarszombatfa Magyartelek Majosháza Majs Makád Makkoshotyka Maklár Makó Malomsok Mályi Mályinka Mánd Mándok Mánfa Mány Maráza Marcalgergelyi Marcali Marcaltő Márfa Máriahalom Máriakálnok Máriakéménd Márianosztra Máriapócs Markaz Márkháza Márkó Markóc Markotabödöge Maróc Marócsa Márok Márokföld Márokpapi Maroslele Mártély Martfű Martonfa Martonvásár Martonyi Mátészalka Mátételke Mátraballa Mátraderecske Mátramindszent Mátranovák Mátraszele Mátraszentimre Mátraszőlős Mátraterenye Mátraverebély Matty Mátyásdomb Mátyus Máza Mecseknádasd Mecsekpölöske Mecsér Medgyesbodzás Medgyesegyháza Medina Meggyeskovácsi Megyaszó Megyehíd Megyer Méhkerék Méhtelek Mekényes Mélykút Mencshely Mende Méra Merenye Mérges Mérk Mernye Mersevát Mesterháza Mesteri Mesterszállás Meszes Meszlen Mesztegnyő Mezőberény Mezőcsát Mezőcsokonya Meződ Mezőfalva Mezőgyán Mezőhegyes Mezőhék Mezőkeresztes Mezőkomárom Mezőkovácsháza Mezőkövesd Mezőladány Mezőlak Mezőnagymihály Mezőnyárád Mezőörs Mezőpeterd Mezősas Mezőszemere Mezőszentgyörgy Mezőszilas Mezőtárkány Mezőtúr Mezőzombor Miháld Mihályfa Mihálygerge Mihályháza Mihályi Mike Mikebuda Mikekarácsonyfa Mikepércs Miklósi Mikófalva Mikóháza Mikosszéplak Milejszeg Milota Mindszent Mindszentgodisa Mindszentkálla Misefa Miske Miskolc Miszla Mocsa Mőcsény Mogyoród Mogyorósbánya Mogyoróska Moha Mohács Mohora Molnári Molnaszecsőd Molvány Monaj Monok Monor Monorierdő Mónosbél Monostorapáti Monostorpályi Monoszló Monyoród Mór Mórágy Mórahalom Móricgát Mórichida Mosdós Mosonmagyaróvár Mosonszentmiklós Mosonszolnok Mozsgó Mucsfa Mucsi Múcsony Muhi Murakeresztúr Murarátka Muraszemenye Murga Murony Nábrád Nadap Nádasd Nádasdladány Nádudvar Nágocs Nagyacsád Nagyalásony Nagyar Nagyatád Nagybajcs Nagybajom Nagybakónak Nagybánhegyes Nagybaracska Nagybarca Nagybárkány Nagyberény Nagyberki Nagybörzsöny Nagybudmér Nagycenk Nagycsány Nagycsécs Nagycsepely Nagycserkesz Nagydém Nagydobos Nagydobsza Nagydorog Nagyecsed Nagyér Nagyesztergár Nagyfüged Nagygeresd Nagygörbő Nagygyimót Nagyhajmás Nagyhalász Nagyharsány Nagyhegyes Nagyhódos Nagyhuta Nagyigmánd Nagyiván Nagykálló Nagykamarás Nagykanizsa Nagykapornak Nagykarácsony Nagykáta Nagykereki Nagykeresztúr Nagykinizs Nagykökényes Nagykölked Nagykónyi Nagykőrös Nagykorpád Nagykörű Nagykovácsi Nagykozár Nagykutas Nagylak Nagylengyel Nagylóc Nagylók Nagylózs Nagymágocs Nagymányok Nagymaros Nagymizdó Nagynyárád Nagyoroszi Nagypáli Nagypall Nagypeterd Nagypirit Nagyrábé Nagyrada Nagyrákos Nagyrécse Nagyréde Nagyrév Nagyrozvágy Nagysáp Nagysimonyi Nagyszakácsi Nagyszékely Nagyszekeres Nagyszénás Nagyszentjános Nagyszokoly Nagytálya Nagytarcsa Nagytevel Nagytilaj Nagytőke Nagytótfalu Nagyút Nagyvarsány Nagyváty Nagyvázsony Nagyvejke Nagyveleg Nagyvenyim Nagyvisnyó Nak Napkor Nárai Narda Naszály Négyes Nekézseny Nemesapáti Nemesbikk Nemesbőd Nemesborzova Nemesbük Nemescsó Nemesdéd Nemesgörzsöny Nemesgulács Nemeshany Nemeshetés Nemeske Nemeskér Nemeskeresztúr Nemeskisfalud Nemeskocs Nemeskolta Nemesládony Nemesmedves Nemesnádudvar Nemesnép Nemespátró Nemesrádó Nemesrempehollós Nemessándorháza Nemesszalók Nemesszentandrás Nemesvámos Nemesvid Nemesvita Németbánya Németfalu Németkér Nemti Neszmély Nézsa Nick Nikla Nógrád Nógrádkövesd Nógrádmarcal Nógrádmegyer Nógrádsáp Nógrádsipek Nógrádszakál Nóráp Noszlop Noszvaj Nőtincs Nova Novaj Novajidrány Nyalka Nyárád Nyáregyháza Nyárlőrinc Nyársapát Nyékládháza Nyergesújfalu Nyésta Nyim Nyírábrány Nyíracsád Nyirád Nyíradony Nyírbátor Nyírbéltek Nyírbogát Nyírbogdány Nyírcsaholy Nyírcsászári Nyírderzs Nyíregyháza Nyírgelse Nyírgyulaj Nyíri Nyíribrony Nyírjákó Nyírkarász Nyírkáta Nyírkércs Nyírlövő Nyírlugos Nyírmada Nyírmártonfalva Nyírmeggyes Nyírmihálydi Nyírparasznya Nyírpazony Nyírpilis Nyírtass Nyírtelek Nyírtét Nyírtura Nyírvasvári Nyőgér Nyomár Nyugotszenterzsébet Nyúl Óbánya Óbarok Óbudavár Öcs Ócsa Ócsárd Őcsény Öcsöd Ófalu Ófehértó Óföldeák Óhíd Okány Okorág Ököritófülpös Okorvölgy Olasz Olaszfa Olaszfalu Olaszliszka Ölbő Olcsva Olcsvaapáti Old Ólmod Oltárc Ömböly Onga Ónod Ópályi Ópusztaszer Őr Orbányosfa Őrbottyán Orci Ordacsehi Ordas Öregcsertő Öreglak Orfalu Orfű Orgovány Őrhalom Őrimagyarósd Őriszentpéter Örkény Ormándlak Örményes Örménykút Ormosbánya Orosháza Oroszi Oroszlány Oroszló Orosztony Ortaháza Őrtilos Örvényes Ősagárd Ősi Öskü Osli Ostffyasszonyfa Ostoros Oszkó Oszlár Osztopán Öttevény Öttömös Ötvöskónyi Ózd Ózdfalu Ozmánbük Ozora Pácin Pacsa Pácsony Padár Páhi Páka Pakod Pákozd Paks Palé Pálfa Pálfiszeg Pálháza Páli Palkonya Pálmajor Pálmonostora Pálosvörösmart Palotabozsok Palotás Paloznak Pamlény Pamuk Pánd Pankasz Pannonhalma Pányok Panyola Pap Pápa Pápadereske Pápakovácsi Pápasalamon Pápateszér Papkeszi Pápoc Papos Páprád Parád Parádsasvár Parasznya Pári Paszab Pásztó Pásztori Pat Patak Patalom Patapoklosi Patca Pátka Patosfa Pátroha Patvarc Páty Pátyod Pázmánd Pázmándfalu Pécel Pecöl Pécs Pécsbagota Pécsdevecser Pécsely Pécsudvard Pécsvárad Pellérd Pély Penc Penészlek Penyige Pénzesgyőr Pér Perbál Pere Perecse Pereked Perenye Peresznye Pereszteg Perkáta Perkupa Perőcsény Peterd Péterhida Péteri Pétervására Pétfürdő Pethőhenye Petneháza Petőfibánya Petőfiszállás Petőháza Petőmihályfa Petrikeresztúr Petrivente Pettend Piliny Pilis Pilisborosjenő Piliscsaba Piliscsév Pilisjászfalu Pilismarót Pilisszántó Pilisszentiván Pilisszentkereszt Pilisszentlászló Pilisvörösvár Pincehely Pinkamindszent Pinnye Piricse Pirtó Piskó Pitvaros Pócsa Pocsaj Pócsmegyer Pócspetri Pogány Pogányszentpéter Pókaszepetk Polány Polgár Polgárdi Pölöske Pölöskefő Pomáz Pörböly Porcsalma Pördefölde Pornóapáti Poroszló Porpác Porrog Porrogszentkirály Porrogszentpál Pórszombat Porva Pósfa Potony Pötréte Potyond Prügy Pula Püski Püspökhatvan Püspökladány Püspökmolnári Püspökszilágy Pusztaapáti Pusztaberki Pusztacsalád Pusztacsó Pusztadobos Pusztaederics Pusztafalu Pusztaföldvár Pusztahencse Pusztakovácsi Pusztamagyaród Pusztamérges Pusztamiske Pusztamonostor Pusztaottlaka Pusztaradvány Pusztaszabolcs Pusztaszemes Pusztaszentlászló Pusztaszer Pusztavacs Pusztavám Pusztazámor Putnok Zabar Zádor Zádorfalva Zagyvarékas Zagyvaszántó Záhony Zajk Zajta Zákány Zákányfalu Zákányszék Zala Zalaapáti Zalabaksa Zalabér Zalaboldogfa Zalacsány Zalacséb Zalaegerszeg Zalaerdőd Zalagyömörő Zalahaláp Zalaháshágy Zalaigrice Zalaistvánd Zalakaros Zalakomár Zalaköveskút Zalalövő Zalameggyes Zalamerenye Zalasárszeg Zalaszabar Zalaszántó Zalaszegvár Zalaszentbalázs Zalaszentgrót Zalaszentgyörgy Zalaszentiván Zalaszentjakab Zalaszentlászló Zalaszentlőrinc Zalaszentmárton Zalaszentmihály Zalaszombatfa Zaláta Zalatárnok Rábacsanak Rábacsécsény Rábagyarmat Rábahídvég Rábakecöl Rábapatona Rábapaty Rábapordány Rábasebes Rábaszentandrás Rábaszentmihály Rábaszentmiklós Rábatamási Rábatöttös Rábcakapi Rácalmás Ráckeresztúr Ráckeve Rád Rádfalva Rádóckölked Radostyán Ragály Rajka Rakaca Rakacaszend Rakamaz Rákóczibánya Rákóczifalva Rákócziújfalu Ráksi Ramocsa Ramocsaháza Rápolt Raposka Rásonysápberencs Rátka Rátót Ravazd Recsk Réde Rédics Regéc Regenye Regöly Rém Remeteszőlős Répáshuta Répcelak Répceszemere Répceszentgyörgy Répcevis Resznek Rétalap Rétközberencs Rétság Révfülöp Révleányvár Rezi Ricse Rigács Rigyác Rimóc Rinyabesenyő Rinyakovácsi Rinyaszentkirály Rinyaújlak Rinyaújnép Rohod Röjtökmuzsaj Románd Romhány Romonya Rönök Röszke Rózsafa Rozsály Rózsaszentmárton Rudabánya Rudolftelep Rum Ruzsa Vác Vácduka Vácegres Váchartyán Váckisújfalu Vácrátót Vácszentlászló Vadna Vadosfa Vág Vágáshuta Vaja Vajdácska Vajszló Vajta Vál Valkó Valkonya Vállaj Vállus Vámosatya Vámoscsalád Vámosgyörk Vámosmikola Vámosoroszi Vámospércs Vámosszabadi Vámosújfalu Váncsod Vanyarc Vanyola Várad Váralja Varászló Váraszó Várbalog Varbó Varbóc Várda Várdomb Várfölde Varga Várgesztes Várkesző Várong Városföld Városlőd Várpalota Varsád Varsány Várvölgy Vasad Vasalja Vásárosbéc Vásárosdombó Vásárosfalu Vásárosmiske Vásárosnamény Vasasszonyfa Vasboldogasszony Vasegerszeg Vashosszúfalu Vaskeresztes Vaskút Vasmegyer Vaspör Vassurány Vasszécseny Vasszentmihály Vasszilvágy Vasvár Vaszar Vászoly Vát Vatta Vázsnok Vécs Vecsés Végegyháza Vejti Vékény Vekerd Velem Velemér Velence Velény Véménd Vének Vép Vereb Veresegyház Verőce Verpelét Verseg Versend Vértesacsa Vértesboglár Vérteskethely Vértessomló Vértesszőlős Vértestolna Vése Veszkény Veszprém Veszprémfajsz Veszprémgalsa Veszprémvarsány Vésztő Vezseny Vid Vigántpetend Villány Villánykövesd Vilmány Vilonya Vilyvitány Vinár Vindornyafok Vindornyalak Vindornyaszőlős Visegrád Visnye Visonta Viss Visz Viszák Viszló Visznek Vitnyéd Vizslás Vizsoly Vízvár Vöckönd Vokány Völcsej Vönöck Vonyarcvashegy Vöröstó Vörs Ságújfalu Ságvár Sajóbábony Sajóecseg Sajógalgóc Sajóhídvég Sajóivánka Sajókápolna Sajókaza Sajókeresztúr Sajólád Sajólászlófalva Sajómercse Sajónémeti Sajóörös Sajópálfala Sajópetri Sajópüspöki Sajósenye Sajószentpéter Sajószöged Sajóvámos Sajóvelezd Sajtoskál Salföld Salgótarján Salköveskút Salomvár Sály Sámod Sámsonháza Sand Sándorfalva Sántos Sáp Sáránd Sárazsadány Sárbogárd Sáregres Sárfimizdó Sárhida Sárisáp Sarkad Sarkadkeresztúr Sárkeresztes Sárkeresztúr Sárkeszi Sármellék Sárok Sárosd Sárospatak Sárpilis Sárrétudvari Sarród Sárszentágota Sárszentlőrinc Sárszentmihály Sarud Sárvár Sásd Sáska Sáta Sátoraljaújhely Sátorhely Sávoly Sé Segesd Sellye Selyeb Semjén Semjénháza Sénye Sényő Seregélyes Serényfalva Sérsekszőlős Sikátor Siklós Siklósbodony Siklósnagyfalu Sima Simaság Simonfa Simontornya Sióagárd Siófok Siójut Sirok Sitke Sobor Söjtör Sokorópátka Solt Soltszentimre Soltvadkert Sóly Solymár Som Somberek Somlójenő Somlószőlős Somlóvásárhely Somlóvecse Somodor Somogyacsa Somogyapáti Somogyaracs Somogyaszaló Somogybabod Somogybükkösd Somogycsicsó Somogydöröcske Somogyegres Somogyfajsz Somogygeszti Somogyhárságy Somogyhatvan Somogyjád Somogymeggyes Somogysámson Somogysárd Somogysimonyi Somogyszentpál Somogyszil Somogyszob Somogytúr Somogyudvarhely Somogyvámos Somogyvár Somogyviszló Somogyzsitfa Somoskőújfalu Sonkád Soponya Sopron Sopronhorpács Sopronkövesd Sopronnémeti Söpte Söréd Sorkifalud Sorkikápolna Sormás Sorokpolány Sóshartyán Sóskút Sóstófalva Sósvertike Sótony Sukoró Sükösd Sülysáp Sümeg Sümegcsehi Sümegprága Sumony Súr Surd Süttő Szabadbattyán Szabadegyháza Szabadhídvég Szabadi Szabadkígyós Szabadszállás Szabadszentkirály Szabás Szabolcs Szabolcsbáka Szabolcsveresmart Szada Szágy Szajk Szajla Szajol Szakácsi Szakadát Szakáld Szakály Szakcs Szakmár Szaknyér Szakoly Szakony Szakonyfalu Szákszend Szalafő Szalánta Szalapa Szalaszend Szalatnak Szálka Szalkszentmárton Szalmatercs Szalonna Szamosangyalos Szamosbecs Szamoskér Szamossályi Szamosszeg Szamostatárfalva Szamosújlak Szanda Szank Szántód Szany Szápár Szaporca Szár Szárász Szárazd Szárföld Szárliget Szarvas Szarvasgede Szarvaskend Szarvaskő Szászberek Szászfa Szászvár Szatmárcseke Szátok Szatta Szatymaz Szava Százhalombatta Szebény Szécsénke Szécsény Szécsényfelfalu Szécsisziget Szederkény Szedres Szeged Szegerdő Szeghalom Szegi Szegilong Szegvár Székely Székelyszabar Székesfehérvár Székkutas Szekszárd Szeleste Szelevény Szellő Szemely Szemenye Szemere Szendehely Szendrő Szendrőlád Szenna Szenta Szentantalfa Szentbalázs Szentbékkálla Szentborbás Szentdénes Szentdomonkos Szente Szentegát Szentendre Szentes Szentgál Szentgáloskér Szentgotthárd Szentgyörgyvár Szentgyörgyvölgy Szentimrefalva Szentistván Szentistvánbaksa Szentjakabfa Szentkatalin Szentkirály Szentkirályszabadja Szentkozmadombja Szentlászló Szentliszló Szentlőrinc Szentlőrinckáta Szentmargitfalva Szentmártonkáta Szentpéterfa Szentpéterfölde Szentpéterszeg Szentpéterúr Szenyér Szepetnek Szerecseny Szeremle Szerencs Szerep Szergény Szigetbecse Szigetcsép Szigethalom Szigetmonostor Szigetszentmárton Szigetszentmiklós Szigetújfalu Szigetvár Szigliget Szihalom Szijártóháza Szikszó Szil Szilágy Szilaspogony Szilsárkány Szilvágy Szilvás Szilvásszentmárton Szilvásvárad Szin Szinpetri Szirák Szirmabesenyő Szob Szőc Szőce Sződ Sződliget Szögliget Szőke Szőkéd Szőkedencs Szokolya Szólád Szolnok Szőlősardó Szőlősgyörök Szombathely Szomód Szomolya Szomor Szörény Szorgalmatos Szorosad Szúcs Szűcsi Szügy Szuha Szuhafő Szuhakálló Szuhogy Szulimán Szulok Szűr Szurdokpüspöki Tab Tabajd Tabdi Táborfalva Tác Tagyon Tahitótfalu Takácsi Tákos Taksony Taktabáj Taktaharkány Taktakenéz Taktaszada Taliándörögd Tállya Tamási Tanakajd Táp Tápióbicske Tápiógyörgye Tápióság Tápiószecső Tápiószele Tápiószentmárton Tápiószőlős Táplánszentkereszt Tapolca Tapsony Tápszentmiklós Tar Tarany Tarcal Tard Tardona Tardos Tarhos Tarján Tarjánpuszta Tárkány Tarnabod Tarnalelesz Tarnaméra Tarnaörs Tarnaszentmária Tarnaszentmiklós Tarnazsadány Tárnok Tárnokréti Tarpa Tarrós Táska Tass Taszár Tát Tata Tatabánya Tataháza Tatárszentgyörgy Tázlár Téglás Tékes Teklafalu Telekes Telekgerendás Teleki Telki Telkibánya Tengelic Tengeri Tengőd Tenk Tényő Tépe Terem Terény Tereske Teresztenye Terpes Tés Tésa Tésenfa Téseny Teskánd Tét Tetétlen Tevel Tibolddaróc Tiborszállás Tihany Tikos Tilaj Timár Tinnye Tiszaadony Tiszaalpár Tiszabábolna Tiszabecs Tiszabercel Tiszabezdéd Tiszabő Tiszabura Tiszacsécse Tiszacsege Tiszacsermely Tiszadada Tiszaderzs Tiszadob Tiszadorogma Tiszaeszlár Tiszaföldvár Tiszafüred Tiszagyenda Tiszagyulaháza Tiszaigar Tiszainoka Tiszajenő Tiszakanyár Tiszakarád Tiszakécske Tiszakerecseny Tiszakeszi Tiszakóród Tiszakürt Tiszaladány Tiszalök Tiszalúc Tiszamogyorós Tiszanagyfalu Tiszanána Tiszaörs Tiszapalkonya Tiszapüspöki Tiszarád Tiszaroff Tiszasas Tiszasüly Tiszaszalka Tiszaszentimre Tiszaszentmárton Tiszasziget Tiszaszőlős Tiszatardos Tiszatarján Tiszatelek Tiszatenyő Tiszaug Tiszaújváros Tiszavalk Tiszavárkony Tiszavasvári Tiszavid Tisztaberek Tivadar Tóalmás Tófalu Tófej Tófű Tök Tokaj Tokod Tokodaltáró Tököl Tokorcs Tolcsva Told Tolmács Tolna Tolnanémedi Töltéstava Tomajmonostora Tomor Tömörd Tömörkény Tompa Tompaládony Tordas Tormafölde Tormás Tormásliget Tornabarakony Tornakápolna Tornanádaska Tornaszentandrás Tornaszentjakab Tornyiszentmiklós Tornyosnémeti Tornyospálca Törökbálint Törökkoppány Törökszentmiklós Torony Törtel Torvaj Tószeg Tótkomlós Tótszentgyörgy Tótszentmárton Tótszerdahely Töttös Tótújfalu Tótvázsony Trizs Tunyogmatolcs Tura Túristvándi Türje Túrkeve Túrony Túrricse Tüskevár Tuzsér Tyukod Udvar Udvari Ugod Újbarok Újcsanálos Újdombrád Újfehértó Újhartyán Újiráz Újireg Újkenéz Újkér Újkígyós Újlengyel Újléta Újlőrincfalva Újpetre Újrónafő Újsolt Újszalonta Újszász Újszentiván Újszentmargita Újszilvás Újtelek Újtikos Újudvar Újvárfalva Ukk Üllés Üllő Und Úny Uppony Ura Uraiújfalu Úrhida Úri Úrkút Üröm Uszka Uszód Uzsa
Pellet nagyker ár
Pellet nagyker árakhoz kérem töltse ki az alábbi űrlapot. Legyen szíves Írja meg a pontos lerakodás helyet is.
Pellet tároló
Pellet tároló tartály látható a képen. Lehet vásárolni gyári kivitelben és legyárthatjuk magunkak házilag is. Ebben az esetben fontos, hogy úgy készítsük el a tartály, hogy az alja összefelé szűkül, így a pellet szemek egy helyre csorognak össze, és így szinte teljes mértékben ki lehet üríteni a tartályt a pellet adagoló csigával.
Brikett nagykereskedelem
Cégünk a Juhos és Juhos Kft. brikett nagykereskedelmi tevékenységet is folytat. Rendelhető cégek részére RUF, Pini Kay brikettek raklapos kiszerelésben ,kamionos tételben. A brikettek bükkfából, tölgyfából, fenyőfából készülnek, illetve ezen fafajok keverékéből. Írjon nekünk itt, érdeklődjön az aktuális árakról.
Fabrikett használata
Fabrikett használata   Fabrikett használata végtelenül egyszerű. Alkalmas kályhába, kazánba, kandallóba, sparheltba, cserépkályáhába. A cserépkályhába csak a keményfa brikettet ajánlom, mert az égése, izzási ideje lassabb mint a puhafa briketteké, nem hirtelen nagy hőt adnak le. Fabrikett használata a begyújtással kezdődik. Erre fel lehet már nyáron készülni, lehet gyűjteni rőzsét, asztalosiparból származó forgácsot, fa hulladékot, ezzel könnyen be lehet gyújtani a brikettet. A brikettek előnye, hogy már szárazak, nem kell szárítani mint a tűzifát, ezért konyhakész. Tárolása könnyű, kicsi helyen elfér, lehet halmozni felfelé, az egységrakataok kb. 10kg súlyúak és még egy gyermek is tudja pár métert vinni. Begyújtása tisza, kevés porral jár, a brikett darabok tömörek kemények. Kereskedelmi forgalomban lehet vásárolni úgynevezett begyújtós, égésjavító anyagokat is, ezekkel is be lehet könnyen gyújtani. A brikettet lehet tüzelni vegyesen a fával, szénnel, más fajta brikettekkel.
Pellet fűtés hátránya
Hát igen, ez van ha valaki nem ismeri a pellet fűtés hátrányát. Vajon ez trükk, szerencse, vagy véletlen? Nem, nem az, szeretném megnyugtatni Önt. A pellet fűtés rendszernek akkor van hártánya, ha nem megfelelő szervízháttérrel rendelkező cégtől vásárol tüzelő berendezést. Ezt azért írom, mert ha valamikor meghibásodik a berendezés és kell vásárolni hozzá alkatrészt, akkor vajon meg tudja Ön vásárolni? Másik tényezője a hátránynak a pellet minősége. Ezen belül is: a pellet porossága a pellet tisztasága a pellet csomagolása  Ez azért fontos, mert egyes pellet felhordó csigák nem bírják a poros tüzelőanyagot. Az szokott történni, hogy a por miatt megszorul a felhordó csiga, ezután pedig a elnyírja a csapszeget, ami a hajtást biztosítja. Ekkor jön az a művelet, hogy ki kell szedni a tárolóból a pelletet, valahogy meg kell mozgatni a beállt csigát.... Szóval bosszúság az egész. Itt azt kell vizsgálni, hogy a tüzelő készüléket előállító gyár milyen anyagot ír elő a felhasználásra. Meg kell tudni, hogy a megvásárlásra kerülő pellet milyen tiszta, mennyi benne a kéreg tartalom, és a hamu tartalom. Ezt elárulja a pellet színe, illetve a minőségi tanusítványa. Mi például segítjük a vásárlóinkat azzal, hogy lehetőséget biztosítunk próba vásárlásra a termékből, mindezt annak érdekébe, hogy ki tudja próbálni, és ne kerüljön kellemetlen helyzetbe. Magyarul Ön a megfelelő pelletet tudja használni. A pelletek minőségéről és az áráról itt tud informálódni. Érdemes a 15 vagy 20kg-os csomagolást választani, mert könnyen lehet pakolni.
Mennyi brikett kell egy napra
Mennyi brikett kell egy napra? A kérdés teljesen jogos, mindenki keresi a számára megfelelő fűtési megoldások lehetőségét, és annak várható kedvező költségeit. Én leírom Önnek saját tapasztalataimat, a saját családi házam brikett fűtésével kapcsolatban. 2016 év és 2017 év tele hosszan elhúzódó hideg tél volt, sokaknak nehézséget okozott háza fűtése. 2016 november és december hónapban amíg nem érkezett meg a tartós -10-15 Celsius éjjelente addig csak brikettel fűtöttem a házunkat.  naponta 40-50kg brikettet tüzeltem el a begyújtást kora délelőtt 8-10 óra körül kezdtem, és este 20 óra körül tettem a kazánra az utolsó darab tüzelőt. A tartós mínuszkban gázzal fűtöttünk, mert egész januárban nem voltunk nappal itthon, amikor pedig itthon voltunk már nem használtuk a vegyestüzelést. Megjegyzem mi vállalkozók vagyunk, a tevékenységünk és telephelyünk a saját házunknál van, itthon dolgozunk, ezért fűtöttünk egész nap szinte folyamatosan. Tehát összefoglalva egy 1970 körül épült ház, hagyomásnyos kapcsolt gerébtokos ( régi ablakokkal ) külső, és tető szigetelés nélküli,  reggeltől estig 100m2-en 40-50kg brikettet használtunk el, 21-22 Celsius meleget tudtunk csinálni. Januári gázszámlánk 3 héten keresztül 70.000Ft volt, tartottuk a 21 Celsius meleget. Éjjelente a 21 Celsius visszesett 19 Celsiusra a -10 Celsiusos tartós hideg miatt. Volt hogy -18-at mutatott a külső hőmérséklet mutató. Ha Ön délutántól estig fűt, mert Ön és családja nincs otthon, akkor egy enyhe télen hétköznaponkét elegendő lehet 20-30kg brikett is. Nekünk egy régi orosz vegyestüzelésű kazánunk van , gravitációs rendszerű a fűtés, a fűtési rendszerben sok víz van. Tapasztalatom az lett, hogy nagy mennyiségű brikettel - 15k-20kg - felnyomtam a víz hőmérsékletét 60-80 Celsiusra és az sokáig - órákig - tartotta a meleget és felnyomta a lakásban a hőmérsékletet. Két dolgot tűztem ki célul 2017 évre magunknak: 1, minimum a padlást szigeteljük 20cm vastag kőzetgyapottal. A hő jelentős része a menyezeten kereszül távozik. 2, fejlesztjük a fűtési rendszert, vegyestüzelésű kazánt cserélünk és pellet égőfejet szerelünk fel rá. A párhozamos fejlesztéssel 30-40% tüzelőanyag megtakarítást szeretnék elérni. Ez reális is. A szigetelést és a kazáncserét egyszer kell megcsinálni ezt követően a 6 hónapos fűtési szezonban bőségesen megtakarítjuk a fejlesztésre ráköltött pénzt. A pellet tüzelés kiépítésével pedig folymatos lesz a melegvíz ellátás, ami állandó meleget biztosít.  
Fabrikett fűtés
  A fabrikett fűtés egyszerű, gyors és tiszta megoldás egy lakóépület fűtésére. Általában vegyestüzelésű kazánban lehet használni, de alkalmas kályhába, cserépkályhába, sparheltbe, és kandallóba is. Nálunk kétféle brikettet vásárolhat meg, egyik a RUF a másik a Pini Kay brikett. Itt tekintheti meg a leírásukat és megrendelését itt adhatja le nekünk.
Fabrikett házhozszállítással
  Kedves Vásárlónk, fabrikett megrendelését országosan házhozszállítjuk. Magyarország minden városába és falujába. Önnek a megrendelő lapot kell kitölteni, beküldeni a megrendelést és mi aznap, vagy a következő munkanapon elindítjuk a megrendelsét. Megrendelését itt adhatja le nekünk.  
Fabrikett rendelés
Fabrikett rendelés lehetséges interneten is. Ön kényelmesen vásárolhat webáruházunkban, akár mobiltelefonjáról is megrendelheti az Ön számára megfelelő fabrikettet.Brikett rendelése itt lehetséges.
Fabrikett tüzelése
  Fabrikett tüzelése végtelenül egyszerű. Mivel a brikett száraz, begyújtása könnyű. Begyújtás után egyszerűen csak rakni kell addig, amíg el nem érjük a kívánt hőmérsékletet. Fabrikettet tűzelhetjük látványként, például kandallókban, vagy kályhában, kazánban, cserékályhában.Tekintse meg brikett kínálatunkat és vásároljon webáruházunkban fabrikettet országos házhozszállítással.
Fabrikett vélemények
  A fabrikett vélemények általában jók. Bár érdemes figyelemmel követni a saját kazánunkat, hogy melyik brikettel hogyan viselkedik, milyen gyorsan ég el a brikett, illetve melyik briketthez mennyi oxigent kell adni az égetése során. A fabrikettek nem egyformák formájuk, méretük és alapanyagok miatt. Ezért nem egyformán égnek, nem egyformán izzanak. Javaslom kövesse figyelemmel égés során a brikettet és próbáljon ki többféle alapanyagból készült brikettet is.
Brikett vagy tűzifa
Brikett vagy tűzifa, ez egy jó kérdés.  Önnek kell eldönteni, de a tűzifa csak akkor égethető el jó hatásfokkal, ha száraz. Ellenkező esetben sajnos először a fában lévő vizet párologtatjuk el, majd ezt követően kerül sor a megmaradt kalória felhasználására. Ráadásul a vizes fa nehezen ég, az akácfa az egyetlen ami valamennyire vizesen is használható. Ezzel szemben a brikett száraz, bármilyen alapanyagból is készült. Azonnal felhasználható, könnyen begyullad, összes benne lévő kalóriát a hazán hőmérsékletének emelésére használja fel, amit a lakásban is érzünk.  
Fabrikett összetétele
A fabrikett fából vagy mezőgazdasági hulladékból készült, keményre préselt tömb. A préselést nagy teljesítményű géppel végzik, 250-300 bar nyomáson. Ez olyan nagy nyomás ami elegendő ahhoz, hogy a fűrészpor és forgács, vgay kicsi szemű apríték összeálljon egy tömbbe. Ez a tömb lehet hengeres, téglatest, vagy pogácsa formájú.  A legkedveltebb fabrikett összetétel a töszta bükkfából készült brikett. A kereskedelmi forgalomban van tőzeg brikett, fenyő brikett, tölgyfa brikett és ezen alapanyagok keverékéből készült brikett. Hallottam már nádból készült brikettről is. Tekintse meg az általunk forgalmazott briketteket itt.
Fabrikett online
Fabrikett online, vásároljon jó minőségű fabrikettet webáruházunkból. Vásárláshoz kattintson ide.
Fapellet, fapellet fajtái
Fapellet fenyő, bükk, tölgy faanyagokból készül, melyet nagy nyomáson préselnek össze. Különböző minőségek készülnek, létezik lakossági és ipari felhasználású fapellet.A fapelletet 15kg-os vagy 1 tonnás big bag zsákos csomagolásban készítik, felhasználástól függően. A fapellet is kétszer melegít, mint a tűzifa, ezt ugyan nem kell hasogatni, csak behordani a zsákokat a helyére, de ha valaki szerencsés, vagy előre gondoskodott a házának tervezésekor, akkor egy kibetonozott járdán úgy készítette elő a helyet, hogy egy raklapemelő békával már a helyére lehet húzni a raklapos pelletet.  A fapelletet osztályozzuk különböző szabványok szerint, DIN Plus, ENplus A1 és ENplus A2 szerint. Ezek a legelterjedtebb minőségi osztályzások, ezen kívül vannak még más fajta osztályok is, de a lakossági és ipar felhasználás elboldogul ezzel a minősítéssel. Konyhanyelven a felhasználónak annyi is elég, ha csak annyit ismer az egészből, hogy melyik felel meg a tüzelő berendezésébe. Szerintem mindenképpen érdemes ismeretet szerezni a pelletekről, mert megkönnyítheti az életünket, ha a kazánunkba megfelelő minőségű és fajta tüzelőanyagot vásárolunk. Személy szerint meghajlok a feltaláló előtt, mert egy fantasztikus dolgot alkotott. Gondoljon csak bele, Ön szerint mennyi fát használunk fel évente bútorgyártásra, építőipari faanyagok fűrészelésére? Nos Ön ezt még szorozza meg legalább 1000-el. De lehet hogy még így is keveset mondtam. De a lényege a mondandómnak: olyan mennyiségű fűrészpor keletkezik, hogy azt egész egyszerűen bűn otthagyni a fűrészüzemben. Csinálni kell vele valamit. Muszály. Megbocsáthatalan bűn lenne ezt az erőforrást nem kihasználni. Mára a fapellet gyártási technológia összeállt, profi, hatékony és már kisebb fűrészüzemek számára is elérhető. Az még nagyon drága fapellet gyártás, ha például farönköt daráljuk le porrá, annak nagyon magas a villamos energia költsége. Kézenfekvő, hogy a fűrészport pelletáljuk.A fapelletet megkülönböztetjük az alapanyag fajtája szerint. keményfa pelletpuhafa pelletkeményfa és puhafa keverékű pelletIgazából mindegyk pellet jó, ha kéreg nélküli fűrészporból készítik el. A lakossági pellet felhasználók a fapelleteket az alábbi tüzelő berendezésekben használják fel:pellet kályhákbanpellet kazánokbanpellet kandallókabanutólag pellet égőfejjel ellátott vegyestüzelésű kazánokban
Pellet rendelés
Pellet rendelés webáruházunkban nagyon egyszerű, a termék kiválasztása után a KOSÁRBA  gomb megnyomása után bepipálható a fizetési mód. Ezt követően kitölthető a vevői adatok és a számlázási adatok is. Majd a MEGRENDELÉS gombra kattintás után Ön elküldi a pellet rendelését. Erről Ön kap egy visszajelzést a webáruházunkból. Ezt követően a pellet szálllításáról mi gondoskodunk. Pellet kínálatunkat itt tekintheti meg.
Fa pellet árak
Fa pellet árak gyártóknál és kereskedőknél változóak. Nálunk kapható fa pelletek árait a gyártók aktuális értékesítési árai után igazítjuk Kérem tekintse meg itt a pontos kiszereléseket és árakat, illetve országos szállítási lehetőségeinket. itt.
Tüzelőanyagok, pellet
Az általunk forgalamzott tüzelőanyagok, melyeket Ön webáruházunkban megrendelehet, a pellet és a fabrikett. Ezeket a termékeket raklapos tételben forgalmazzuk, és a Magyar Posta szállítja országosan házhoz. Jelenleg ezek a tüzelőanyagok kaphatók, egyenlőre más termékeket nem forgalmazunk. A vásárlást Ön megteheti a webáruházon keresztül, az itt leadott rendeléseket regisztráljuk és az itt leadott rendeléseket vesszük konkrét rendelésnek, a telefonon történő rendelések nem véglegesek, az csak informális jellegű, mindenképpen a megrendelést írásban kell rögzíteni. A webáruházunk az internetes megrendelés lehetőségét szolgáltatja.A fapellet mint tüzelőanyag egy jó megoldás a ház fűtésére. Érdemes kialakítani, viszont fontos az is, hogy megismerje a pellet fűtés hátrányait is. Erről külön témakörben foglakozunk és a jelenlegi ismereteink szerint leírjuk, mire kell felkészülni pellet fűtés esetén. A fabrikett, mint tüzelőanyag csak a vegyestüzelésű kazánokba, kályhákba, kandallókba lehet megfelelő. A brikett kiváltja a tűzifa feldolgozásával együtt járó plusz munkát, ez gyakorlatilag egy késztermék, amit a csomagolás eltávolítása után, azonnal felhasználhatunk. A tűzifánál ezt nem lehet azonnal megtenni, a vizes fa nem vagy nehezen ég, és a vizes tűzifa használatakor először a vizet párologtatjuk el, majd ezt követi valójában a hőleadás.A tűzelőanyag árak sajnos folyamatosan növekednek. Az elmúlt évek tapasztalata ez mutatja. Érdemes a fűtési rendszert úgy kialakítani, hogy több lehetőség is legyen a különböző tüzelőanyagok felhasználásra. Személyes véleményem, hogy a vegyestüzelésű kazánt kell pellet égőfejjel felszerelni, mert így lehet pelletet, tűzifát, szenet, és fabrikettet is felhasználni. Így azt gondolom biztonságban van a család, és van tüzelőanyag választási lehetőség. Ha a pellet fűtés is ki van alakítva, akkor lehetséges mezőgazdasági pellet, magok ( például meggymag ) borsószén, fa pellet, valamint vegyestüzelés használatával szénnal, fával, brikettel fűteni. Amenniyben csak pellet kazánunk van, csak pellettel lehet fűteni, vagy ha csak faelgázosító kazán van akkor csak száraz fával lehet fűteni. Mindenki döntse el maga, hogyan kívánja kialakítani a fűtését a saját otthonában. Gondolkodjon előre, a 2016-2017 év tele kiemelkedően hideg és hosszan elnyúló volt. Ez legyen intő példa, és készüljön fel a váratlan helyzetekre is.
Pellet árusítás
A Juhos és Juhos Kft 2013-ban kezdte pellet árusítási tevékenységét. Kezdetben ipari 8mm-es átmérőjű fa pelletet szállított elsősorban nagy felhasználók részére. Mára széleskörű gyártói háttérrel rendelkező pellet gyáraktól vásároljuk a fapelletet. Igyekszünk többféle minőséget tartani és többféle alapanyagól elkészített pelletet. Termékeink között található 100% erdeifenyő pellet, lucfenyő bükkfa keverékű fapellet és ipari minőségű fenyő pellet. Méreteit tekintve jellemzően 6mm-es átmérőjű pelletet árusítunk, de külön igény esetén beszerezzük a 8mm átmérőjű pelletet is. Az általunk forgalmazott pelletek minőség szerint ENplus A1 és ENplus A2. Pellet csomagolása lakosság részére 15kg-os zsákban, ipari felhasználásra 1 tonnás big-bag zsákban. Válogasson termékeink közül, és rendeljen interneten, pellet webáruházunk 0-24 óráig a hét minden napján nyitva áll, várjuk megtisztelő megrendelését, melyet igyekszünk gyorsan kiszállítani Önnek. A pellet árusítást országosan végezzük, Magyarország minden településére szállítunk. A pellet szállítás díja megrendelésnél fel van tüntetve a megrendelő oldalon.  
Pellet fűtés szabályai
Pellet fűtés szabályai, pofonok, csalódások, mellényúlások. Ön remélem NEM kerül ilyen helyzetbe a pellet fűtéssel kapcsolatban. Nézzük a szabályokat, mit NE csinálj:ne vásárolj sok pelletet kipróbálatlanulellenőrizd a pellet színét, nem homogén színű pelletet csak kipróbálás után vegyélkeress a felkínált pelletben apró sötétbarna szemcséket, ha keveset találsz jó, mert nagyon kevés a kéreg benneellenőrizd mennyire poros a pellet, ha nagyon sok csak kipróbálás után vegyél nagyobb mennyiségetszáraz helyen tárold a pelletet, még ha zsákos is a pellet 
Pellet tárolása
Pellet tárolása nagyon fontos kérdés, mert ha nem szakszerűen tárolod, akkor tönkre is mehet. Érdemes körültekintően gondoskodni erről, mert nem olcsó tüzelőanyag és ha már egyszer megvásároltad, akkor az legyen hasznos, még akkor is ha éppen nincs rá most szükséged.A lakossági pelletet jellemzően 15kg-os zsákos kiszerelésben lehet megvásárolni. Ez jó, mert könnyen emelhető, még a háziasszonyok is fel tudják tölteni a pellet tárolót ha éppen szükséges. A pellet zsák vákony műanyag zsák könnyen kiszakítható, érdemes nem megmarkolni, hanem kinyújtott ujjakkal egyenes tenyérrel mozgatni a zsákot. A pellet tárolásához száraz hely kell, olyan ami például egy zárt garázs, vagy akár a kazánáz. A pellet száraz fából készül, így képes vizet magába szívni és ezt kövezően elporlik. és tönkremegy. Tudni érdemes, hogy a pellet zsák is ki van apró lyukakkal lyukasztva, hogy a benne lévő levegő egymásra rakodáskor távozni tudjon és a pellet egyenlően el tudjon oszleni a zsákban. Javaslom a pellet tartályt is úgy időzíteni, hogy a fűtési szezon végével üres legyen.  Ha ezt megteszed akkor nagyon jó eséllyel megóvod a pelletet minőségét, és fel tudod használni a következő fűtési szezonban is.
Pelletexpert, pellet szakértő, - TUZELOANYAGOK.HU
Pelletexpert, azaz pellet szakértő egy olyan személy, aki pontosan érti a pellet készítés technológiáját, tapasztalata van a különböző anyagokból készült pelletekről. Manapság könnyű szakértővé válni, a pellet gyártási technológia megtekinthető az interneten , vagy akár személyesen egy pellet gyárban is lehet tapasztalatot, tudást gyűjteni. Ha Ön használ pelletet akkor érdemes egy kicsit pelletexpertnek lenni, azaz szakértőnek.. A pellet, mint már bemutattam, lehet mezőgazdasági, vagy faforgács - fűrészpor alapű tözelőanyag. Ezt a kettőt nem keverik. Mi fa alapanyagból készült pelleteket értékesítünk, ezek a pelletek alkalmasak inkább a lakossági célú fűtésre.  Az expert szó pedig angolul szakértőt jelent. Legyen Ön is szakértő, tájékozódjon a pellet fűtés szabályairól, és ha Ön ezt teszi, akkor időt, pénzt takarít meg és sok bosszúságtól kíméli meg saját magát.  
Pellet árjegyzék, - TUZELOANYAGOK.HU
Pellet árjegyzékünkben Ön megtalálja a jelenlegi árainkat, mely 2017. 12. 28-tól visszavonásig érvényes.ENPlus A1 100% fenyő pellet 15kg-os zsákos csomagolásban bruttó 87.000Ft / tonnaENPlus A1 80% lucfenyő - 20% bükkfa keverékű 15kg-os zsákos csomagolásban bruttó 87.000Ft / tonnaENPlus A2 ipari fenyő pellet 1 tonnás big bag zsákban bruttó 63.500Ft / tonna, kamionos tétel esetén és Tiszántúl területén leszállítotva érvényes árKapcsolat, pellet raktár: 2117 Isaszeg, Kossuth Lajos u. 6. Az árak Isaszeg Kossuth Lajos utca 6 szám alatti telephelyi árak, szállítást nem tartalmaz. Lakosság részére szállítunk országosan raklapos tételben. Szállítási feltételekről itt olvashat bővebben. Átvétei lehetőségek:személyesen a fenti címenházhozszállítva, raklapos és kamionos tételben lakosság és közületek részéreÍrjon nekünk itt:
Pellet ár
Szerintem Ön is a kedvező pellet árat keresi. Jól gondolom? Mi megadjuk a lehetőséget Önnek, hogy tesztelje a pelletünket. A választ erre a kérdésre megtalája egyes termékeinknél. Pellet árak országosan és Európa szerte változóak. A pellet vásárlása gyártótól, vagy kereskedőtől lehetséges. Magyarországon komolynak mondható pelletgyár kevés van, kisebb tételben gyártanak még vállalkozások pelletet, de nem ez a fő tevékenységük. Nagyobb mennyiségben a kereskedelmi területről lehet pelletet vásárolni Magyarországon. A magán vásárlókat tapasztalatom szerint három dolog érdekli a pellet vásárlással kapcsolatban.a pellet ára pellet minőséga pellet szállítása Vásárláskor majdnem a legfontosabb tényező a pellet ára. Nézzük mit tartalmaz a pellet ára, vagy mit kellene tartalmazni a pellet árának. Szerencsés esetben az árhoz minőség is párosul. Ha egy pellet drágább 70-100Ft / kg, akkor a vásárló joggal feltételezi, hogy a megvásárolt pellet hibamentesen ég el, nem lesz salak, és nagy mennyiségű hamu. Kereskedőként azt tapasztalom, hogy sok vásárló került már korábban olyan helyzetbe, hogy a drágán megvásárolt pellet az ígéret ellenére nem volt megfellelő, sok volt az elakadás és sokat kellett takarítani a készüléket.  Itt kapcsolódik be a pellet minősége a vásárlási és érdeklődési folyamatba. Korrekt esetben egy drága pelletnek jónak kell lennie, ez az alap elvárása a vásárlónak. JOGOSAN. Ennek itthon is így kellene lennie. A Juhos és Juhos Kft. az pellet árképzést a termék minőségéhez igazítja, a nálunk vásárolt pellet ára arányos a minőséggel. Mi kiírjuk a termékhez ha nem alkalmas kicsi égőfejhez, kazánhoz, kandallóhoz.  A pellet ára országosan egységes és a szállítási költség is.  A pellet szállítását országosan a Magyar Posta végzi. A megrendelés feltétele, hogy a lerakodáshoz szükséges műút legyen, azaz aszfaltos, betonos, térkővel elkészített úrta tudja lerakodni a tehergépjárműről a Posta sofőrje a pelletet.  A pellet árak 2015, 2016 évben hasonlóak, jelentős eltérés nincs. Nyári időszakban májustól szeptemberig általában olcsóbb a pellet és érdemes lehet kihasználni a téli és nyári árak közti árkülönbséget, melyet megtakarításként könyvelhetünk el. Itt nem kezdjük el felsorolni a rendelhető temrékek árait, ide kattintva válogathat és informálódhat a különböző - általunk forgalmazott - pelletekről.
Pellet égőfej utólag
Pellet égőfej utólagos szerelésére is van lehetőség. Meglévő kazánhoz is lehet illeszteni, ha van megfelelő méretű ajtó. Ideális esetben legalább 22cm magas és 30cm széles ajtóméretbe már lehet szerelni pellet égőfejet. Ha meg van ez a méretű ajtó akkor elég nagy az esély arra, hogy az ajtót a beszerelt égőfejjel együtt ki tudjuk nyitni. Égőfej és égőfej között különbség van, az ajtóméretől és a kiválasztott égőfejről érdeklődni kell, gyártónként változhatnak a méretek, Itt egy általános szélességi és magassági méret van megadva. Ez hasznos lehet, mert bármi fennakadás van, egy nyitással hozzáférhetünk az égőfej belső részéhez. Általában takarítási szempontból érdemes, ha nyitható az ajtó. Az égőt csavarokkal lehet az ajtóhoz rögzíteni, ha kisebb ajtóméret áll rendelkezásre akkor sajnos csak rögzíteni lehet az égőt, kinyitni nem,  amit csak akkor érdemes így megcsinálni, ha tisztában van azzal a követelménnyel, hogy kizárólag ENplus A1 vagy Din Plus minősű pellet használ. Ezeknél az anyagoknál tökéletes az égés és nincs elakadás a hamu és a salak miatt. Tehát összefoglalva meglévő vegyestüzelésű kazánt át lehet alakítani pellet fűtésre, pellet égőfej utólagos felszerelésével. Pellet égőkről itt tájékozódhat.
No name - csúcsszuper
Hihetelen, nem akartam hinni a fülemnek!!! Napokban elvitt tőlem egy kedves vásárló 30kg ENplus A1 minőségű pelletet.  Eltelt 2 nap egyszer csak csörög a telefon és hívott az ügyfél, visszahoz 1 zsák pelletet mert nem működik vele a kályhája. Kormol, nem ég, csak küszködik vele. Én hirtlen nem is tudtam semmit sem mondani csak visszaadtam a pénzét és közben meghallgattam mit is mond. Felfigyeltem, hogy az illető elmondása szerint NINCS márkaneve a pellet kályhának, valami olasz készülék. 3 darab gomb van rajta és ennyi. Elmondta azt is, hogy egy nagy szupermarketben vásárolt eddig pelletet azzal jól működött a rendszer, de sajnos sok volt a salak tartalma, és sokat kell takarítani. Kicsit gondolkodtam, ugyanis sok esetben úgy vásárolnak pellet a vásárlóim, hogy először kipróbálják, majd utána vásárolnak raklap tételben. Ő is azért vitt csak 2db 15kg-os zsákos pelletet.  Az összegzést egy kicsit később mondom, előtte még egy hasonló esetet is bemutatok. Neves pellet kályha gyártó, tényleg csúcskategóriás készülék felhasználója is vásárolt pelletet nálam. Elvitte, majd 4 nap múlva hív zaklatottan telefonon, hogy baj van. Kormol nem ég, kitakarította a készüléket, kihívta a szervízest - ennek a cégnek van szervíz háttere - a szervizes sem tudta beállítani az általam eladott pellettel a készüléket.  Mondja a srác: mert hát tudod ez a kib...tt drága készüléken 3 gomb van, nem tudsz belenyúlni a programokba. Sőt amíg garanciás a készülék a szervizes nem is enged belenyúlni, és nem adja meg a kódot a vezéréléshez.  Aha, akkor itt a baj. Érdemes tisztába lenni pellet felhasználóként, hogy a fa pelletek alapanyagai különbözőek, lucfenyő, erdeifenyő, tölgy, bükk, és ezeknek a keveréke. Javasolt mindenkinek kipróbálni a pelletet, mielőtt bevásárol belőle. Érdmees olyan készüléket vásárolni, ahol sok a program, sőt saját magunk is állítani tudjuk az adagolás és a segédlevegő mértékét. Már azt hittem akasztják a hóhért, de ezek szerint mégis van olyan készülék ami még a jó pelletek között is válogat, és nem működik vele tökéletesen. Zárszóként szeretném megjegyezni, hogy sok esetben felhívjuk a vásárlónkat és megkérdezzük, hogy elégedett e a termékkel, vagy másikat lenne érdemes kipróbálnia. Mi azt is megmondjuk ha az olcsóbb pelletet is érdemesnek tartjuk kipróbálni. Mégis csak igaz a közmondás: puding próbája az evés.
A pellet környezetbarát
A fa pellet környezetbarát tüzelőanyag. Ráadásul nagyrészben fa hulladékból készül. Egészen pontosan fűrészüzemi fűrészporból, bútoripari feladogozás fűrészporából és forgácsából. Ha végig gondoljuk a következőt, teljesen nyivánvaló lesz, hogy miért környezetbarát. Gondoljon vissza egy pillanatra amikor Ön erdőbe járt valamikor. A talaj finom puha, tele van gallyakkal, levelekkel, ezek folyamatosan beéplnek a földbe, egyfajta komposztálódási folyamat megy végbe és ez a körforgás megy évmilliókról évmilliókra. Az erdő földje finom puha porhanyós, nedves. A fa élete során megköti a széndioxidot, és elégetése során sem ad a környezetnek több káros anyagot, mint amennyit megkötött. Tehát az üvegház hatást nem károsítja, mint például a szén és a gáz fűtés használatakor. A legfontosabb ok amiért kijelenhetjük a környezetbarát jelzőt az a széndioxid megkötése.Mi saját magunk jelenleg csak brikettel tudunk tüzelni, elkötelezettek vagyunk a pellet fűtés rendszer kiépítésére. A technológi már jól kiforrott, kiváló pellet kazánokat, kályhákat, kandallókat lehet vásárolni, melyeknek nagyon jó a hatásfokuk, és nagyon energia takarékosan használják a pelletet. A környezetünk állapota az iparnak köszönhetően folyamatosan romlik. Ugyan mi állampolgárok egyedül kicsik vagyunk és kevesen is, de ha összefogunk és mások is elkezdik óvni a környetet, akkor hatalmas lépéseket lehet tenni. Erre kiváló példa Dánia, Németország és van még pár ország, ahol hatalmas naperőmű rendszerek és szélparkok létesülek az áram előállítására. Egy kicsit mindenki a maga módján hozzá tud járulni a természet megóvása érdekében. Vásároljon Ön is pellet rendszert, segítsen megóvni a környezetet.  
Pellet szállítás
Pellet szállítás emelőháfalas teherautóval történik. Az általunk fogralmazott tüzelőanyagokat raklapon szállítjuk. Egy raklapon 960kg- 1050kg pellet vagy brikett van. A pellet házhozszállítás költségét minden esetben a terméknél tüntetjük fel. Általánosan elmondható, hogy országosan szállítunk házhoz. A megrendeléskor kérem vegye figyelembe, hogy csak a megfelelő feltétellel rendelkező megrendelést tudjuk szállítani Önnek. A feltételek a következők. A teherautónak és a lerakodásnak a feltétele egy aszfaltos, betonos, vagy térkővel kirakott felület szükséges. A raklapot egy raklapemelő békával lehet letolni a gépjármű platójáról, és ezért kell a kemény felület. A teherautóval csak a sofőr közlekedik, nincs rakodó személyzet a kocsin. A megrendelés lerakodása az Ön háza előtt érvényes 5 méteres körzeten belül. Földút, kitaposott ösvány, vagy ehhez hasonló területen nincs meg a megfelelő körülmény, ilyen helyeken nem tudunk kiszállítani pelletet brikettet, egyéb termékeket. Köszönöm, hogy végég olvasta a szállítási feltételeket. A pontos vásárlási feltéeleket itt olvashatja végig.Pellet szállítása megyénként és városonként kerül szállításra. Sajnos Magyarország összes faluját, városát nem tudjuk ide beírni, de azért készítettünk egy táblázatot. Ha Ön saját lakóhelyét nem találja itt felírva, ne keseredjen el, nagy valószínűséggel Önnek is ki tudjuk szállítani a pelletet.  Pellet BudapestenPellet Budapest  Pellet Pest MegyePellet Vecsés, Gödöllő, Vác, Páty, Isaszeg, Dunaharaszti, Szigetszentmiklós, Érd, Cegléd, Budaörs, Bicske, Biatorbágy, Esztergom, Dunakeszi, Abony, Acsa, Albertirsa, Alsónémedi, Apaj, Áporka, Aszód, Bag, Bénye, Bernecebaráti, Budajenő, Budakalász, Budakeszi, Bugyi, Ceglédbercel, Csemő, Csévharaszt, Csobánka, Csomád, Csömör, Csörög, Csővár, Dabas, Dánszentmiklós, Dány, Délegyháza, Diósd, Domony, Dömsöd, Dunabogdány, Dunavarsány, Ecser, Erdőkertes, Farmos, Felsőpakony, Fót, Galgagyörk, Galgahévíz, Galgamácsa, Göd, Gomba, Gyál, Gyömrő, Halásztelek, Herceghalom, Hernád, Hévízgyörk, Iklad, Inárcs, Ipolydamásd, Ipolytölgyes, Jászkarajenő, Kakucs, Kartal, Káva, Kemence, Kistarcsa, Kiskunlacháza, Kismaros, Kisnémedi, Kisoroszi, Kocsér, Kóka, Köröstetétlen, Kosd, Kospallag, Leányfalu, Letkés, Lórév, Maglód, majosháza, Makád, Márianosztra, Mende, Mikebuda, Mogyoród, Monor, Monorierdő, Nagykáta, Nagykőrös, Nagykovácsi, Nagymaros, Nagytarcsa, Nyáregyháza, Nyársapát, Ócsa, Örbottyán, Örkény, Pánd, Pécel, Penc, Perbál, Perőcsény, Péteri, Pilis, Pilisborosjenő, Piliscsaba, Pilisjászfalu, Pilisszántó, Pilisszentiván, Pilisszentkereszt, Pilisszántó, Pilisvörösvár, Pomáz, Püspökhatvan, Püspökszilágy, Pusztavacs, Pusztazámor, Ráckeve, Rád, Solymár, Sóskút, Sülysáp, Szada, Szászhalombatta, Szentendre, Szentlőrinckáta, Tápiószele, Tápiószecső, Tápiószentmárton, Tápiószőlős, Tárnok, Tatárszentgyörgy, Telki, Tésa, Tinnye, Tóalmás, Tök, Tököl, Törökbálint, Törtel, Tura, Újhartyán, Újlengyel, Újszilvás, Üllő, Úri, Üröm, Vácduka, Vácegres, Váchartyán, Váckisújfalu, Vácrátót, Vácszentlászló, Valkó, Vámosmikola, Vasad, Veresegyház, Verőce, Verseg, Visegrád, Zebegény, Zsámbék, Zsombok Pellet Hajdú Bihar Debrecen Pellet Csongrád Szeged Pellet Békés megye Békéscsaba Pellet Szabolcsban Nyíregyháza Pellet Szolnok Szolnok Pellet Borsod Megye Miskolc Pellet Heves Megye Eger Pellet Nógrád Megye Salgótarján Pellet Bács Kiskun Kecskemét Pellet Baranya Megye Pécs Pellet Tolna Megye Szekszárd Pellet Veszprém Megye Veszprém Pellet Vas Megye Szombathely Pellet Fejér Megye Székesfehérvár  Pellet Komárom Komárom Pellet Győr-Moson-Sopron Megye Győr Pellet Zala Megye Zalaegerszeg Pellet Somogy Megye Kaposvár